Ilmaiset neuleohjeet

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Muuttoale!

Kuukauden päästä pitäisi olla jo muutto lähellä. Nyt siis tyhjentämään varastoa, jotta on kivempi kannella! Verkkokauppaan päivitettiin myös hurrrja määrä laatulankoja 20-40% aleen, samat alet (ja vähän päällekin) on voimassa myös kivijalkapuodissa. Tarjouksessa mm. Casbah, Tosh DK, Shibuin Sock, Noron ja Rowanin langat, Blue Sky Alpacasin Worsted Cotton ja Skinny Cotton, Sarah Tweed ja vaikka mitä. Tilauksiin on luvassa myös ekstraylläreitä!

Auttakaa, kiitos, saadaan lisää uutuuksia teille syksyksi;)



keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Hyvää Juhannusta!

Keskikesä, tuntuu oudolta kaiken viileyden keskellä. Loma lähenee loppua, vähän sitä oli tällä kertaa, mutta lomaillaan sitten myöhemmin kun keretään. Remontti, muutto ja niihin liittyvät hommat odottavat jo juhannuksen jälkeen kuumeisesti, joten ei parane lepuutella enempää. Hyvä näinkin!

Tässä kuva uusimmasta ohjeesta, josta en kai ole muistanut blogata... eli Silkkiunelma kauluri. Lankana Soft Silk ja Jaipur fino, ohjeen voit ostaa myös Ravelryn kautta.


Toivolassa alkaa jo näyttää hyvältä! Ihanaa, ekat tapetit seinissä, ikkunalistat, ovenkarmit ja kohta lattiatkin maalattu. Heinäkuun alussa tulee työläin osuus, hyllyt ja keittiö - taitaa olla työläin osuus siis minulle henkisesti (lue = kallein ja hankalin mietittävä).




Ai niin, ja kerrotaan nyt jo vähän uutuuksistakin! Holst Garnia saapuu nimittäin toivoen jo heti elokuun alussa. Kaupasta voit käydä tutkimassa värikarttoja, tilaus lähtee ensi viikolla ja ennakkovarauksia voi laittaa tulemaan.


Kauppa jää nyt juhannusvapaalle (suljettu to-su)ja maanantaina sitten alkaa puodissa hurrrrrrrja muuttoale, verkkokauppaankin tulee kun saadaan päivitettyä, siitä ensi viikolla enemmän! Maanantaina aloittaa myös Siina työt kaupalla, kiva saada uutta innokasta verta joukkoon:)

              Hyvää Juhannusta!

torstai 14. kesäkuuta 2012

Kestokukkasia ja kesämattoja

Sadepäivä lomalla (tai vastaavasti hellepäivä TitiTyyssä) vierähtää nopeasti virkatessa. Tuleva uusi liiketila houkuttelee meitä virkkaamaan mattoja, koreja ja koristeita aina, kun muulta puuhalta ehdimme.
Keltaiset ja violetit kukat Anna kaikkien kukkien kukkia -kirjasta, punaisten kukkien ohje alla
Viime viikolla virkkasin kukkia koristeiksi (niihin jää koukkuun!). Inspiraatiota löytyi niin Ravelryn projekteista,  kirjasta Anna kaikkien kukkien kukkia kuin oikeista kukka-asetelmistakin. Elävässä elämässä huonekasvini kyllä joutuvat yleensä kärsimään, kun on viherpeukalo keskellä kämmentä, mutta nämä kukat eivät kaipaa kastelua tai lannoitetta. Pitänee virkata kestojuccapalmu kotiin :)

Jos sinunkin kotoasi löytyy pussikaupalla puuvillalankojen loppuja, kokeile punaisten kukkasien ohjetta ja saatat itsekin jäädä koukkuun. Helpohko ohje sopii myös lomaileville koululaisille! Ohjeen löydät TitiTyyn verkkokaupan ilmaisista virkkausohjeista:


Kukkasia on nyt jo melko paljon, mutta ne odottavat vielä varsia ja lehtiä. Niistä lisää myöhemmissä blogiposteissa!
Punaisten kukkien ohje TitiTyyn verkkokaupan ilmaisohjeet-kategoriassa!
Tällä viikolla pieni alumiinikoukku on vaihtunut jykevämpään puukoukkuun. Puodissa hyllyt notkuvat erilaisia matonkuteita, ja aiemmin kesällä virkkasin jo keltaisesta Esteri-kuteesta Kauhavan Kangas-Aitan Asteri-maton. Matto odottaa vielä kuvausta, ja ehdin jo aloittaa alla olevan kukkakuvioisen Marketta-maton ohuesta Mini-ontelokuteesta. Kuvia on tulossa heti, kun toinenkin matto valmistuu. Matto-ohjeet ja paljon muutakin inspiraatiota löydät Kanga-Aitan kotisivuilta.
Mikä siinä muuten on, kun kesäisin iskee hirveä virkkausinnostus?
Tässä vaiheessa ollaan..
...ja tähän pyritään! Valmistajan kuva Marketta-matosta