Ilmaiset neuleohjeet

tiistai 28. elokuuta 2012

Waatehtimo & Kudesalonki aukeaa ensi viikolla


Joskus sitä on tyytyväinen kun saa hyvän tyypin houkuteltua mukaan kiusauksiin;)

Nimittäin:

Wishwear avaa uuden ihanuusputiikin Wishwear Waatehtimon Toivolan Vanhalle Pihalle Jyväskylässä Cygnaeuksenkatu 2:ssa maanantaina 3.9. klo 10. Waatehtimo on työhuone, mittatilausompelimo sekä pienimuotoinen lifestyleputiikki. Se on ripaus ruosteista romantiikkaa, vaahtokarkin värisiä tunnelmia idyllisessä 1800-luvun käsityöläispihassa, se on ihanuuksien huone kuin mummolan vintti jossa aika on pysähtynyt. Valikoima muotoutuu syksyn aikana mutta Waatehtimon kätköistä tulet löytämään menneen ajan henkeen kankaita mm Amy Butlerin ihanuuksia, pitsejä, nappeja, vaatteita ja asusteita niin uutta kuin kierrätettyä sekä kotimaista designia mukaan lukien Wishwearin omaa mallistoa.

Samassa työhuoneessa nro. 6 avataan myös Lankapuoti TitiTyyn herkullinen Kudesalonki, jonka myötä kasvaa TitiTyyn matonkudevalikoima mm. edullisilla värillisillä trikookuteilla. Värejä on huikea valikoima, tule valitsemaan oma lempparisi !

4.9. klo 17-19 vietetään Waatehtimon ja Kudesalongin avajaisia TitiTyyn ensimmäisen Kantisillan yhteydessä. Tule tutustumaan suloisiin puoteihin sekä neulomaan yhdessä. Tai sitten vain fiilistelemään ihanaa tunnelmaa ja nauttimaan kahvista ja waahtokarkeista. Luvassa myös kivoja ylläreitä ja arvontaa. Tule mukaan tapahtumaan myös Facessa.

(tässä vaiheessa pitää vielä tarkentaa, että Wishwear ei muuta Väinönkadulta mihinkään vaan avaa siis toisen putiikin...)

Jatkossa entiset Neuleillat tulevat olemaan myös Kantisiltoja, joissa on aina jotain ylläriä luvassa:) Innolla järkätään taas uutta ja toivotaan, että taudit talttuvat, aikamoinen flunssa kaataa nyt väkeä vähän joka suunnassa.

Joko muuten huomasitte nämä verkkokaupassa:



Uudet Knit Pro Dreamz-setit ovat siis tulleet! Näitä myydään vain seteissä, ei siis yksittäin ollenkaan. Aika ihanat.

Ensi viikolla on muuten taasen Vanhan Sataman kädentaitomessut, TitiTyy ja Butik Malfatto löytyy samalta tutulta osastolta A20. Tervetuloa sinnekin!

perjantai 17. elokuuta 2012

Holst garn ja Mini-Väiskit!



Tälläistä meillä on :) Lämmintä, kotoista, värikästä. Talo on täynnä asiakkaiden huokauksia, ensimmäiset jo portailla ja viimeiset viimeistään eteisessä... Kuvassa näkyvä tuoli on Runotuolin Teijan verhoilema. Teija muuttaa myöskin Toivolaan ja värjää verhoiluun käytetyt kankaat itse. Odotan kuumeisesti, mitä muita ihanuuksia Runotuolin työpajasta löytyy! Tuokin yksilö on muuten myynnissä ;)




Milja on täyttänyt verkkokauppaa kuumeisesti viimeiset päivät, ja tässä ne nyt on - miniväiskit! On ne lutusia. 20 grammaa riittää lapsen sukkiin, ja nämähän käy raitoihin, tilkkuihin, kirjoneuleisiin. Ja aarteiksi toki myöskin.

 Kirjoista uuteena saatiin Varpaista varteen eli magic loop - tekniikan opaskirja. Suosittelemme! Lisäksi tuli myös Kehrääjän käsikirjaa sekä Sukkia. Rakkaudella, Shibui Socks sekä uusin Rowan Magazine 52.



 Holstit <3 . Lähes 50 väriä Supersoft uldia, lähes 30 sävyä Coastia... puikoille lähti heti Aranami Coastista.



Alpaca Silkiä saatiin on aiemmin. Miljan puikoille pääsi tästä Pomme de pin:)

Hei ja muistakaa kurssit, TTS1 alkaa olla jo täynnä, muihin mahtuu vielä hyvin!

lauantai 4. elokuuta 2012

Kurssit ja hyllyt täyttyy

Avajaisista selvitty! Ensimmäiset päivät uudessa talossa on takana ja kyllä täytyy sanoa, ettei kaduta pätkääkään. Olo on kuin kotiin olisi tullut. Palaute käyneiltäkin on täynnä huokauksia, joten voidaan olla tyytyväisiä:)

Nyt on näkyvillä TitiTyyn syksyn kurssit. Osa kursseista täyttyy jo, ilmoittautua voi joko puodilla tai sähköpostiin info at titityy.fi Lisääkin varmasti tulee kun saadaan pihan yhteistä kalenteria laadittua. Ryhmille järjestetään myös räätälöityjä omia kursseja, TYKY/TYHY ja kaikkia pihan yrittäjiä voi näissä hyödyntää. Laita siis toiveita vain tulemaan joko meidän kautta tai suoraan Toivolan Vanhaan Pihaan info at vanhapiha.fi

Verkkokauppaakin on jo saatu täydemmäksi. Lisää on tullut vaikka mitä ja ensi viikolla jatkuu päivitykset.

Nyt kun kuvausympäristö on mitä herkullisin niin kuvia uusista neulomuksistakin on tulossa. Nyt kuitenkin ansaitun vapaaillan ja sunnuntain viettoon, tuntuu melkein lomalta... ai niin, Mari kävi kylässä ja laittoi hienoja kuvia meillekin näkyville, iso kiitos! Jos olet itse käynyt ja blogannut kuvin, niin kerrohan toki. Kuvata meillä saa kyllä luvan kanssa, toivomme, että kerrot missä mekin voimme niitä sitten ihailla:)
Väinämöisiä - täydennystä saapui...