Ilmaiset neuleohjeet

tiistai 29. marraskuuta 2011

Silmä, pisto, tikki, takki

TitiTyy on mukana tämän viikon lauantaina Helsingissä toisen kerran järjestettävillä käsityö - ja tarvikemarkkinoilla! Tapahtumaan on vapaa pääsy. Laita ihmeessä toiveita tulemaan mitä haluat päästä ostamaan/hipeltämään/näkemään, lähden liikkeelle huomattavasti pienemmällä varustelulla kuin messuille, joten valikoima on pieni ja rajattu. 

Tässä tarkempia tietoja: 

Silmä, pisto, tikki, takki
- Keittiönperäyrittäjien käsityö ja -tarvikemarkkinat
STATEMENT:
Toista kertaa järjestettävät markkinat tarjoavat tällä kertaa kauniita käsitöitä sekä inspiroivia tarvikkeita. Iloinen yrittäjäjoukko on kasvanut ja sama tunnelma löytyy täläkin kertaa.
AIKA JA PAIKKA:
Lauantai 3.12. klo 10-17 Tieteiden talolla neljännessä kerroksessa. Kirkkokatu 6, Kruunuhaka. raitiovaunut 4 ja 7, bussi 16.
MITÄ:
Entisen tyttökoulun neljännessä kerroksessa pidetään lauantai-tapahtuma, jossa myydään kasvivärjättyjä ja käsinvärjättyjä lankoja, italialaisia klassikkolankoja, toisen käden lankoja, käsityötarvikkeita, käsitöitä, silmukkamerkkejä ja muita neulonnan apuvälineitä, kässäkassseja, koruja, nappeja…
KETKÄ ME:
Mukana ovat Handu, Heli Kuosa Pukkilasta, Helmipuikko, Ihan Kiva Kauppa, Johanna Koski, Kirjava Kerä, Pata-Noita, Peikonpoika, Puputsin Puoti, Riihivilla, Succaplokki, Sysimetsä Design ja Titityy.
KENELLE:
Kaikille käsitöistä kiinnostuneille! Löydä persoonallisia itsetehtyjä joululahjoja!
Tilaisuuteen on vapaa pääsy!
Mukana ovat:
LISÄTIETOJA:
http://kasityotarvikemarkkinat.com

*************************************************************************

Torstaina koittaakin sitten joulukuu! Hurjaa, näin se aika kuluu. Blogiin ilmestyy kaupan joulukalenteri, joka avautuu muutaman kerran viikossa, ei päivittäin siis. Tulossa on uusia ohjeita, vinkkejä, tuote-esittelyjä ja eiköhän jotain tarjouksiakin ilmesty. Pysy siis kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti