Ilmaiset neuleohjeet

tiistai 13. joulukuuta 2011

Lankaa tulvillaan...

... on armas puotimme tää! Nimittäin joka päivä on postisetä saanut kantaa selkä vääränä laatikoita sisään. Antakeetten armoa vielä kuvien suhteen, väkeä sataa sisään ja puotipuksu sairastaa (ja tulee sanomista jos minä menen niitä kuvia räpeltämään, toinen kun on hyvän systeemin saanut kehitettyä).  Mutta tulossa ovat.

Ei nimittäin huonoja uutisia noin muuten, saatiin pitkästä aikaa Casbahia kauppaan! Hinta on noussut entisestään, mutta on se sen väärtikin. Uusia sävyjä tuli paljon. Vanha tuttavuus on myös Reggae, jota sitäkään ei vähään aikaan ole meillä ollut. Uusia värejä tässäkin sekä vanhoja hyviä myös.

Louhittaren luolalta tilattiin paksua sukkalankaa, sitä kun meidän valikoimassa ei juuri ole ollut ja kysyntää on. Sampo on vahvistettu ja tuhti kotimainen sukkalanka tutuissa Tuulian sävyissä.

Knit Prolta tuli kysyttyjä Cubicseja lisää, verkkolanka Can Cania muutamia sävyjä, Rowanilta Felted Tweedia, Rowan Tweedia sekä uutena Fine Tweed. Aivan mahdottoman upeat sävyt tässä, kirjoneuletta huutaa niin, että! Kunhan tässä ehtii niin sitten...

Tänään ja huomenna on joulukalenterialessa BC Garnin uusin luomuvilla Semilla Flame, jopa -30% lähtee ovh.hinnasta, joten nyt kannattaa testata. Pehmeän suloinen lanka vaikka lapasiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti