Ilmaiset neuleohjeet

tiistai 13. marraskuuta 2012

Liput arvottu!

TitiTyyn messuosasto vuosimallia 2011...
Messulippuarvonnan voittajat hoi! Viime postauksen kommentti ei nähtävästi ole perille päässyt... eli Merruli, Tiinu ja Dentaurus, teitä suosi onni:) En saa kommentoitua Merrulin blogiin, Tiinulle ei muuta kautta viestiä saa laitettua, Dentaurukselle lähti sähköpostia. Eli kiireesti osoitteet tulemaan sähköpostiin info at titityy.fi että saadaan liput vielä huomenna postiin.

Pakkauspäivä siis huomenna edessä, sen jälkeen aina jo helpottaa. Paitsi jos puolet unohtuu kotiin... Torstaina rakennetaan ja loppuviikko onkin sitten leppoisaa (?!) messuhulinaa! Eilen saapui Malabrigon Rios ja Arroyo, upeita uusia sävyjä. Tänään tuli Holstit ja Louhittaren luolat - aivan iiiiiiiiiiihania uusia värejä Väiskiin, Pohjan Akkaan ja Lemminkäiseen! - ja vielä jännätään ehtiikö Schoppelin ja Kollagen tilaukset matkaan. Mutta ei se lanka meiltä lopu vaikkeivät ehtisikään. Joten tervetuloa messuille!

Olipa muuten kiva löytää kuvia viime vuoden osastosta, tältä pohjalta on helppo rakentaa tämän vuotinen hieman uudistettuna. Osasto siis sama kuin viime vuonna eli A 529.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti