Ilmaiset neuleohjeet

torstai 6. joulukuuta 2012

Hyvää Itsenäisyyspäivää

Tänään ei lepäillä vielä, vaan nautitaan Joulupihan tunnelmasta Toivolan Vanhalla Pihalla klo 11-18, tervetuloa! 

Ja illalla jännätään, nimittäin Toivolasta lähti Linnan juhliin 3 pukua Wishwearin/Waatehtimon Johannan käsistä, joista yhdessä on meidän neulomia ja virkkaamia kultaisia lehtiä. Kuinkahan moni bongaa, käykäähän kuittamaassa tännekin:) Samaisen puvun koruina hohtaa Roben'sin Davidin upeat korvakorut. Silmät tarkkoina siis! Tämän päivän Keskisuomalaisessa onkin juttua Johannasta sekä lehtipuvusta, sivu 15. Hienoa päästä tekemään jotain tällaistakin:)


Milja on eilen urakoinut verkkokauppaan kuvia oikein kunnolla. Nyt on näkyvillä uudet kuvat Pohjan akasta, Lemminkäisestä, Malabrigon Riosista, Arroyosta, Ainosta (sitäkin tuli taas viimein!), hahtuvakiekoista, Alpaca silkistä... huh, vieläköhän jotain? Huomenna saadaan täydennyslasti Pirtiltä. Uutena on tullutkin jo turkoosi liukuvärjätty sävy sekä hahtuvalankaan että karstalankaan. Jos ette Toivolaan pääse tunnelmasta nauttimaan niin verkkokaupassa voipi sitten viettää taas hetken;)

4 kommenttia:

 1. Taisin bongata! Tai siis jos meni jo, aika huonosti näytettiin, mutta voisin kuvitella, että oli se. En edes tiedä kenen päällä puku oli ja selostajatkin olivat ihan hiljaa. Myös korut menivät ihan ohi...

  VastaaPoista
 2. Pöhpöh, aina mielenkiintoisen puvun tullessa kohdalle kuvakulmia vaihdetaan.. Onko tästä jossain kuvaa, kun ei linnasta bongannut?

  VastaaPoista
 3. Puvusta oli kuvia Keskisuomalaisessa 5. ja 6.12. mutta eipä tainnut kunnon kuvaa olla ainakaan Ylen lähetyksissä.

  VastaaPoista
 4. Nyt mä onnistuin bongaamaan sen iltalehden nettisivujen galleriasta. Mekko löytyi kuvasta nro 1007. Sai vähän selailla... :D

  VastaaPoista