Ilmaiset neuleohjeet

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kesäkuulumisia

Blogi on pysytellyt luvattoman hiljaisena, otetaas taas niskasta kiinni tämän kanssa! Uuden verkkokaupan kanssa on ollut tekemistä, alku aina hankalaa sanovat. Tämän projektin kanssa ei kyllä muuta ole ollutkaan kuin hankalaa - ensin suunnittelua ja tuskailua 1.5 vuotta ja lähes päivittäistä rakentamista toiset 1.5 vuotta. Nyt ollaan voiton puolella kun saatiin kauppaa alun hitauden jälkeen nopeutettua ja mobiileillakin toimimaan. Otamme vastaan palautetta edelleen jos löydätte outouksia tai toimimattomuuksia. Toiminnot ovat aika tavalla muuttuneet ja kannattaakin lukea kaupasta osio FAQ - usein kysytyt kysymykset.

Toivolan Vanhalla Pihalla kesä on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti, kesämyyjiä on makasiineissa, herkkutorit joka toinen lauantai ja Kahvila Muisto päivittäin avoinna. Koko Pihan tapahtumista voit lukea lisää Vanhan Pihan sivuilta, jonne päivitetään myöskin meidän kurssit ja tapahtumat. Eilen vietettiin ensimmäinen Viini&Virkkausilta Muistossa ja lisää iltoja on tulossa. Päivittelen syksyn kurssit ja elokuunkin illat vielä lähipäivinä verkkokauppaan ja Vanhan Pihan sivuille, tännekin tulee lisätietoa. Näitä iltoja voi toki tilata myös omille porukoille, yrityksille Tyky/tyhy-illoiksi ja yrittäjien kanssa voidaan räätälöidä iltoja tai vaikka koko päivän paketteja myös erikseen.

Ensimmäinen tämän vuoden klubikin saatiin päätökseen ja postiin viime viikolla! Uncommon Threadin lankoja oli tarjolla tässä klubissa ja näitä saatiin valikoimaan myös muutenkin. Tosin ei samoissa sävyissä kuin mitä tuli klubissa. Nämä ovat jo puodin hyllyillä ja tulossa tämän päivän aikana myös verkkokauppaan.

Toinen tämän vuoden lankaklubi on jo kaupassa ja vielä ehdit mukaan, ilmoittautumisaikaa on 15.6. saakka! Sukkalankaklubi on juhlavasti oopperateemainen ja kaikki langat ovat uuden uutukaisia valikoimaamme.Ravelryn puolella on alkanut TitiTyyn kesäKAL eli knit-a-long ja teemana on Botanical Knitsin kaikki mallit. Mukaan saapi vielä hypätä, aikaa on neulomiseen koko kesä, elokuun loppuun siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti