Ilmaiset neuleohjeet

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Pääsiäispiha

Perjantaina on taas Pääsiäispihan aika! Piha täyttyy eläimistä, lähiruokamyyjistä, kädentaitotuotteista ja keväisestä tunnelmasta (kyllä kyllä, vaikka sääennuste mitä näyttäisi!). Tarkemmat tiedot löydät Vanhan Pihan sivuilta. Piha ja siis meidänkin puotimme on avoinna pidennetysti pe-la 10-18 ja su 10-16. Kovasti on kyselty olemmeko mukana Paviljongissa Kädentaitomessuilla, mutta olemme niin lähellä näiden omien hulinoidemme kanssa, että täällä ollaan :) Ja tänne on Paviljongilta lyhyt kävelymatka.

Saamme sopivasti viikonlopuksi ison lastin paaleissa trikookuteita, jotka tulevat myyntiin pihamökkiin. Odotamme kuumeisesti myös Madelinetoshin ja Lanaknitsin tilauksia, joita Itella muhittaa tullissa. Lupasivat kiirehtiä kun käväsin aamusella lankoja pitkin kertomassa, että lanka on kuulkaas vakava asia ja näitä täällä vähän odotellaan! Pisti miehet vauhtia :P

Bussiretkille mahtuu vielä hyvin mukaan, osaan vähän liiankin hyvin ja näyttää tällä hetkellä siltä että Hesan retki on kevään Käsityökortteliin toteutumassa. Mutta vielä ehtii, maanantaihin saakka on aikaa ilmoittautua mukaan.

Ja kerrottakoon, että saamaan aikaan livahdan perjantaina Kölnin tukkumessuille kera armaan kollegan Jonnan ja onhan siellä muitakin varmasti haistelemassa uusia tuulia :) Odotamme reissua innolla ja etenkin THE Stephen Westin tapaamista! Meinasin neulasta neon värisen nylontopin noin niinku fanittamisen vuoksi, mutta ei sitten kuitenkaan... :P Menköön Exploration Station sen sijaan paremmin, se on jo muutamaa kerrosta vaille valmiina. Matkakertomusta tulee takuulla ja kuvin sitä voitte seurata Instagramissa. Saksan reissua jatkan vielä Berliinissä, lankakauppoja kiertämässä tietenkin :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti