Ilmaiset neuleohjeet

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Miittiviikko

Tällä viikolla se viimein koittaa, meidän kesän kohokohta eli Kesämiitti! Tuttuun tapaan saadaan väkeä kasaan ympäri Suomea, niin lankakauppiaita kuin neulojia ja kehrääjiäkin. Puodit ovat avoinna klo 10-19, Toivolan Vanhan Pihan yrittäjät pitävät muotinäytöksen klo 16.00 ja illan päätteeksi saamme nauttia Laura Moision keikasta klo 19.00. Manalan pajassa voi käydä takomassa huivineulan päivän aikana non-stoppina 20 euron hintaan. Kahvila Muistossa on tarjolla jos jotakin maittavaa murkinaa ja herkkua - ehkä sitä lankojen lisäksi tarvitsee muutakin kuin sielun ruokaa :) Pihaan tulee myös telttakatokset joten sateen ripsiessä voi silti nauttia Suomen kesästä ja neuloskella ulkoilmassa. Kylmää ei ole nimittäin tilattu tällä kertaa!

Moni on kysynyt, että voiko paikalle tulla vaikkei ole kokenut neuloja ja siis todellakin voi! Päivän aikana monet tutut neulojat toki tulevat tapaamaan toisiansa, saattavat olla tuttuja blogien tai Ravelryn kautta tai muuten mutta sekaan saa tulla vaikkei ketään tuntisikaan. Neulojaheimo on varsin avointa ja päivän aikana pääsee näkemään mitä muut tällä hetkellä neulovat tai kehräävät, ideoita ja fiiliksiä jaetaan auliisti.

Lankakauppa Kerän LemonKAL päättyy pian ja puheissa on ollutkin, että Lemonit kokoontuvat miitissä. Joten jos olet ottanut osaa tuohon KALiin niin laitahan Lemon päällesi. Ilmoitetaan vielä tarkemmin monelta on Lemonien kokoontumisajot. Kerän lisäksi muita Pihalle tulevia kauppiaita ovat Riikka-Piikka, Tmi Virpi Uhlbäck/Lankakauppa, Lanitium ex machina ja Handu. Lisäksi Puffala pitää makasiinissa puotiaan koko tämän viikon ajan.

Heidi tuo miittiin näytille huivejansa, noita ohjeita kun on häneltä tupsahtanut jo vaikka ja kuinka. Näette sitten niitäkin livenä. Viime viikolla Heidi julkaisi uusimman huiviohjeen Tuulen tyttärelle, Peipponen. Upea tämäkin, vai mitä?Kuten osa on varmasti huomannut niin olemme viime viikkojen aikana taistelleet verkkokaupan kanssa mutta nyt näyttää olevan pahin ohi ja olemme saaneet uudet tuotteet sisään! Isagerilta saapui Alpaca 1 ja Alpaca 2. Louhittaren luolalta saimme ison lasti täydennystä sekä uusia värejä etenkin Väinämöiseen, Tuulen tyttäreen, Ilmattareen ja muutamia sävyjä Ainoon. Aika veikeitä on nämä uudet monisävyiset värit, mitäs näistä sanotte?

kataja

kurkuma

parkki

nougat

                                    Nähdään lauantaina!

1 kommentti:

  1. Ihana ihana ihana päästä lauantaina pitkästä aikaa käymään herkkupuotiinne ja tietty itse miittiin.

    VastaaPoista