Ilmaiset neuleohjeet

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

TitiTyyn juhlavuosi

Tänä vuonna TitiTyy täyttää 10 vuotta.

                                   K Y M M E N E N

Ei meinaa millään uskoa. Mutta pakko se on. Syyskuussa tulee täyteen vuosikymmen lankabisneksessä ja onhan se tänä päivänä ihan kohtuullinen saavutus. Jollei jopa hyvä. Tahi erinomainen! Alkuunhan tästä ei pitänyt lainkaan tulla tämän kokoluokan juttu, mutta homma vei naista mukanaan ja tässä ollaan. Hämmentyneenä. Iloisena, että on uskaltanut, rohjennut ja paiskinut hommia. Kiitollisena ihmisistä ympärillä, joita ilman tähän ei olisi päästy. Ei lähellekään. Suurimpana Milja ja Siina - armaat luottopakit tai hyökkääjät, monessa roolissa missä ikinä on tarvittu. Ja vielä suurimpana tietenkin te, asiakkaat. Jos teitä ei olisi niin matka olisi loppunut lyhyeen <3 Ja niin moni muu mukana kulkenut ystävä, yhteistyökumppani, kollega, apu, tuki ja turva. Ja perhe. Täähän kuulostaa jo kornilta juhlapuheelta :D En tirauta vielä enkä putoa korokkeelta, ihan turvallisesti röhnötän sohvalla mennyttä muistelleen.Tuleva vuosi tulee olemaan täynnä juhlaa! Suuria unelmia ollaan taas toteuttamassa, kynnyksellä kurkitaan jo... niistä kuulette ihan pian lisää. Koitan tässä taas vapaapäivää viettää, mutta eihän siitä mitään tule kun hommat on niin huikeita ja tekemistä piisaa :) Vaan mikäs tässä, lumimyrskyä katsellessa, sohvan nurkassa suunnitellessa. Kirjoittaen, miettien, blogaten ja neuloen. Puikoillakin on varsin koukuttava malli, Atelier Alfan 3 in 1. Lankoina mm. Hedgehogin Skinny Singles ja Sock Yarn.

Ja onhan ne juhlat jo alkaneet nimittäin ensimmäinen juhlavuoden hienous löytyy jo kaupasta:  Handulta yksinoikeudella meille värjätty Tweetie - merino/kashmir/nylon - sukkalankaa, omiaan myös moniin muihin neuleisiin. Kädet jo syyhyää päästä tämän kimppuun... nyt kylläkin näyttää että lumikola kutsuu taas. Eipä tuota ole liikaa tarvinnutkaan tänä talvena vielä lykkiä, hyvää vastapainoa kone- ja neulomishommien rinnalle. Joten palataan aiheeseen pian, nauttikaan talvesta, nyt se vasta alkaa!


10 kommenttia:

 1. Onnea onnea onnea.. joka vuodelle ja paljon lisää. Innolla odotan mitä juhlavuosi tuo asiakkaille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, innolla odotetaan täälläkin!

   Poista
 2. Onnea teille kymmenestä vuodesta ja tuleville, monille vuosille. On meidän onni että olette olelmassa ja teette työtä mikä tekee niin monet onnellisiksi ja hurahtaneiksikin, KIITOS! talviterveisin Hilkka

  VastaaPoista