Ilmaiset neuleohjeet

tiistai 3. toukokuuta 2016

Silkkilangan lumoissa



Kovasti kysellään ohjeita ja lankavinkkejä kevät- sekä kesäneuleisiin, tässäpä niitä hieman listattuna. Jos et ole jo aloittanut Neulefestareihin KAL-neuletta niin tutkailehan linkkejä myös vähän sillä silmällä.

Nappasin eilen syylini lastillisen yhtä lempilankaani Tussah Tweedia, joka on 100 % silkkiä. BC Garnille tyypillisesti värikartassa ei ole säästelty ja sävyjä on kymmeniä! Että valitse näistä nyt sitten -  tiedän, ei se ole helppoa täälläkään! Mikäs näistä olisi tehdessä vaikka monivärinen kesähuivi raidoittaen jokaista sävyä... :)





 Veera Välimäen huiveista Tussah Tweed soveltuisi erinomaisesti Neon Beastiin, Ashlingiin (ilmainen ohje!) tai uusimpaan Be Kindiin. Tulisipa näistä aikasta ihana kesäpaita, vaikka lyhythihainen versio suositusta Breathing Spacesta tai silkkinen Heartfelt. Kaupasta löytyy vielä Interpretations 3 kirjaa, yksittäin ohjeet löytyy Ravelrysta. Veera on tänään julkaisemassa jotain uusiakin ohjeita, vielä ei Ravelryssa niitä näkynyt mutta kannattaa käydä illalla kurkkimassa mitä tuleman pitää...


sävyt 36, 26, 32, 20, 06

Breathig Space

sävyt 38, 24, 25
sävyt 05, 10, 46       


Stephenin ohjeista silkkiversioita voisi tehdä esimerkiksi näistä: Knit ’n Slide, Jag in Garter Stitch
Dotted Rays, Vertices unite - huiveja kaikki. Muutamia Stephenin ohjeita on myynnissä meilläkin verkkokaupassa, paperiversiota siis nämä. Sähköisenä ohjeet voi ostaa suoraan Ravelrysta tai meidän kautta kaupalta suoraan.

Vertices Unite



Westknitsin ohjeisiin yhdistäisin kyllä aika villisti vaikka silkkimohairia - Sandnes Garnilta tai Isagerilta Silk Mohairia tahi Iton Sensaita, joka on näistä ohuin ja ehkä laajin värikartaltaan.




Ysoldan ohjeista listalta löytyy Stac Shoaigh, Carino ja Caer Idris. Aika moneen Ysoldan ohjeeseen kävisi hyvin myös Tukuwool, kuten Polwarthiin tai Willowbankiin, joka on yksi kauneimmista huiveista pitkään aikaan. Näin tuon livenä Edinburghissa, yksinkertainen ja kaunis. Ja ehkä juuri siksi... Paljon olisi neulottavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti