Ilmaiset neuleohjeet

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Botanical Knits 2

Tässä on jo pitkään odoteltukin, ja jokin aika sitten ne saapuivat - Botanical Knits 2 -kirjat nimittäin!


Viime vuonna ilmestyi tämän sarjan ykkösosa, ja se onkin ollut huikean suosittu. Tämä kakkososa jatkaa edeltäjänsä linjaa: kaikki neuleet ovat luonnon inspiroimia ja niissä on jollakin tavalla esillä lehtikuvio. Alana Dakos on taitava suunnittelija, jonka mallit ovat paitsi kauniita, myös hyvin rakennettuja - ja ohjeet ovat selkeitä.

Kirjassa on kaksitoista ohjetta, neljä neuletakkia tai -paitaa sekä kahdeksan asustetta (myssyjä, huiveja, kämmekkäitä).

Omiin suosikkeihini lukeutuvat esimerkiksi seuraavat:

- Thicket-myssy, joka on paitsi kaunis, myös suhteellisen yksinkertainen neulottava. Langaksi käynevät mm. Tosh Merino DK tai Vivacious DK.- Ferns-myssy, joka on neulottu Berrocon Ultra Alpacasta, jota on saapumassa valikoimiimme ihan piakkoin! 


- Sprig-paita, jonka voisi neuloa mainiosti esimerkiksi Cascaden 220:sta tai 220 Heatherista- Verdure-kämmekkäät, jotka on tehty Madelinetoshin DK:sta (jota saapuu lisää varastoon taas pikkuisen syksymmällä). Myös Vivacious DK ja Uncommonin Merino DK (jota on jäljellä muutama väri alennettuun hintaan) toimisivat tälle ohjeelle hyvin!Ja hei: pistämme piakkoin Ravelryyn TitiTyyn ryhmään myös Botanical Knits 2 KAL-keskustelun! Sinne saa sitten postailla kuvia ja juttuja omista Botanical-projekteistaan, ja siellä voidaan myös keskustella, jutustella ja ratkoa mahdollisia pulmia. Tervetuloa neulomaan porukalla!

Kuvat lainattu botanicalknits.com -sivustolta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti