Ilmaiset neuleohjeet

torstai 14. toukokuuta 2015

Kesäpihan avajaiset 16.5. ja Magnoliat


Koleasta ja sateisesta kevään alusta huolimatta kesä on tulossa! Varma merkki siitä on Kesäpihan avajaiset tulevana lauantaina eli 16.5. Pihamme ja puotimme on avoinna klo 10.00-20.00. Samaan aikaan on perinteisesti Yläkaupungin yö ja sen puitteissa ohjelmaa on tarjolla koko päivän. Myös suosittu Designtori on Toivolan Vanhalla Pihalla klo 10.00-17.00. Meille saapi tulla neulomaan vaikka koko päiväksi, seuraa on tarjolla siis kasiin saakka :) Mahottoman lämmintähän tuo ei lupaile, joten varmasti sisällä neuloskellaan...

... kaikki muut paitsi minä. Luopiona nimittäin otan ja häivyn taasen Berliiniin viikonlopuksi Berlinknits 2015 festareille. Luvassa on tietenkin lankojen hiplaamista ja myös kursseja, Joji Locatellin Sweaters that fit ja Nancy Marchantin Beyond Basic Brioche on ohjelmassa. Brioche Knittingistä on toivottu kurssia meillekin ja sitä on syksyllä luvassakin kun vielä tanakammat opit on ensin hankittu :) Huippua on toki tavata näitä suunnittelijoita ja guruja taas livenä! Kollegan kanssa Kerästä ollaan reissuun lähdössä ja Tampereen suunnasta on mukana muitakin. Instaan tulee taasen kuvapäiväkirjaa reissun päältä, kannattaa seurata siis sitäkin - lankakauppatitityy löytyypi sieltä. Saas nähdä mitä virikkeitä ja tuliaisia sieltä mahtaa mukaan tulla, toivottavasti ainakin toisin kesän tullessani!


Tässä vielä Facessa livahtanut kuva meistä ja meidän Magnolioista! On muuten niin kiva malli, että tämän neuloin saman tien toistamiseen Tough Sockista. Kuvassa oleva vihreä Magnoliani on Ultra  alpaca finea, Miljan on Väiskin Calicoa (sävy on nykyisiä tummempi ajalta ennen värikarttaa, aivan ihana!) ja Siinan Uncommon Everydaysta (tästä löytyy vielä paitamääriä muutamassa sävyssä, uusi lasti saadaan varmasti vasta syksylle...).

Että jos voisi jotakin mallia suositella lempineuleeksi niin tässä on kyllä vahva ehdokas...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti