Ilmaiset neuleohjeet

torstai 10. marraskuuta 2011

Tervetuloa!

On tätä muhitettukin, mutta viimein saatiin aikaiseksi. Uutta blogia päivittää nyt minun lisäkseni myös Milja. Katsotaan mitä uutta tuleman pitää... ohjeita ainakin, iso liuta:) Ohjeet ovat ladattavissa tai ostettavissa kaupan kautta mutta pääset tutkimaan niitä tätäkin kautta, hetki menee ennen kuin saadaan tämä uusi blogikoti täällä kuntoon...  

Uuden blogin kunniaksi onkin hyvä pistää arvonta pystyyn! Kerro siis, mitä toivoisit blogin sisältävän, minkälaisia juttuja, videoita, tekniikkavinkkejä, asiaa, minkälaisia ohjeita toivoisit... mitä vaan. Ja etenkin messuja varten otetaan toiveita vastaan mitä haluat päästä hypistelemään ja ostamaan. Kaikkea emme mukaan saa mahtumaan ja esim. Cascaden osalta 220/heathers/128 chunky ja Eco Wool jäävät joko kokonaan kotiin tai vain pieni erä tulee mukaan. Näitä lankoja kannattaa vaikka varata sitten ennakkoon mukaan. Arvomme ensi maanantaina 14.11. muutaman messulipun Tampereelle:)

Pittäähän sitä jotain valmistakin laittaa näytille. 24 tunnin lapaset (tai huppulapaset) erittäin tarpeeseen, syyslomareissulla (anoppilaan ja takaisin)  himokkaasti neulotut..


Snapdragon Flip-tops
- Ysolda Teague -
Lankana Madelinetoshin Tosh DK, 100g, väri Glazed pecan
Puikot 4mm, uudet Knit pron Cubics sukkapuikot tuli testattua ja hyväksi havaittua
Ravelrysta löytyy myös...
No miltä nyt tuntuu?
"Hyvältä, sainpahan tehtyä itelleni joskus jotain ja pakkasella saatan vastata puhelimeenkin! Ihastuin lankaa, soljuu puikoilla ja iho kiittää... sopiva yhdistelmä keskeneräisenä olevaan Mara-huiviin, samasta väristä tulossa tämäkin.."

Puotiin on saatu viime aikoina paljon täydennystä mm. Cascade Yarnsilta vähän joka laatua sekä pitkästä aikaa Pure Alpacaa. Allhemp6:tta tuli myöskin. Ennen messuja tulee täydennystä Rowanilta, Anchorin Metallicia sekä heijastinlankaa. Ja toivoen yksi uusi tuote, siitä lisää myöhemmin...

55 kommenttia:

  1. Tämä blogi täytyy lisätä saman tien lukulistalle :) Tekniikkavinkit, ohjeet ja tietysti lankajutut aina kiinnostavat. Lankakaupan arjestakin voisi olla kivaa lukea. Minut voi jättää arvonnasta pois, kun täältä Sveitsistä on vähän turhan pitkä matka messuille, niin kovasti kuin ne kiinnostaisivatkin. :)

    VastaaPoista
  2. Tekniikkavinkkejä sekä lankamaisteluja mieluusti, lisäksi käyttötuntumia uusista myyntiartikkeleista kuten puikoista/koukuista, puikkopusseista, kaapeleista... Lisäksi videoitakin on aina houkuttelevan hauskaa katsella :). Ja toki olen mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  3. Toivoisin esittelyjä uusista kauppaan tulleista tuotteista, ja langoista voisi olla lisäksi vaikka linkki valmistajan sivuilla olevaan värikarttaan.

    VastaaPoista
  4. Voisit esitellä lankoja ja jos niille on tarjolla ilmaisia ohjeita valmistajan sivuilla, niin linkata niihin. Titityyn langat on aina niin nättejä, että niitä pitää ostaa vaikkei aina tietäisikään mitä niistä tekee. :)

    VastaaPoista
  5. Messuja varten toivoisin, että Madelinetosh Merino Lightit tulisivat mukaan.

    VastaaPoista
  6. Kaupan uutisia ja hands-on -tuotetietoja toivoisin minäkin, ja ohjeista esimerkiksi kaulureita tai muita pieniä juttuja. Messuille kaipaisin jotain bulky-paksuista pehmeää lankaa ja erikoisuuksia joita ei ole joka putiikissa ostettavissa. Myöskin KnitPro-puikkoja haluaisin nähdä messutarjonnassa.

    Nyt jännittämään josko onni potkaisisi! :)

    VastaaPoista
  7. Toivoisin lankauutuuksien esittelyä. Tekniikkavinkkeihin sopisivat myös uusien tai vähemmän tunnettujen tarvikkeiden käytön opastus.
    Messulippu kelpais :-) Ihkulankaa näytille! Minä ostan mieluiten niin, että näen värit luonnossa.

    VastaaPoista
  8. Voi kun esitit vaikean kysymyksen. Jospa voisin vaan osallistua muuten. Olen niin huono keksimään mitään kun olen vähään tyytyväinen.
    Täytyypä tulla messuilla moikkaamaan.

    VastaaPoista
  9. ÖÖ tota tää oli vaikee kymysys mut mut jos sull on jotain messu hiplaus juttuja niin mua kiinnostaa toi Allhemp 6, Hempwool, Väinämöinen, Louhitar ja Semilla langat ne kun on sellanen uus täytyy hiplata enneku ostaa juttuja ja sit nuita ohjeita esim huiviohjeita , lapasohjeita ja takkiohjeita esim Helmi ois aika kova sana ja sekä joku kirja esim se kiinankirja jossa oli monta eri tekniikkaa (jos on ) , lähti lapasesta varmasti menee kuin kuumille kiville , onko jotain uusia puikkojuttuja ja jos ei niin ne neliskanttiset jutut on ostoslistalla ainakin,sulta ne taisin viimeksikin ostaa niin ja sit noita addin vaihtopäitä bambuisena .
    Jaa niin blogi juttuja erilaiset ohjeet , palmikkotekniikka, kirjoneulevinkkejä,öö jotain hömppää esim sarjakuva trippejä ,sukkaniksejä näin suoriudut tiimalasi kantapäästä rautalanka versio,pitsineulonta ohjeita vaikk ihan perusjuttuja, miten hyödynnät heijastinlankaa , uusinta uutta neulerintamalla ja sit ne valmistajien värikartat ja ohjeet jos niitä on,lankaklubien sisältöä mitä ne sisältää ja isojen kokojen ( lue jalka 43 ja vaate 50-52 ) neuleohjeita lankamäärineen ja vaihtoehto lankoineen jotka saa sulta ostettua tietty , koruohjeita näin teet itse koruja virkkaamalla tai jotain, nyt ei tuu enempää tekstiä .....juu ihan varmasti tuun kattoon messuilla mitä ihanaa on tarjolla ja ehkäpä saatan hiukan hiplatakkin no okein lupaan ostaa jotakin myös =)

    VastaaPoista
  10. Toiveita blogin suhteen tietysti ohjeita, lanka-arviointeja tai -luonnehdintoja, linkkejä värikarttoihin ja vinkkejä langoille sopivista ohjeista, tekniikkavinkkejä ja kaupan uutisia. Ihan siis kaikkea :D Erityisesti tekniikkajutut ovat mielenkiintoista luettavaa. Ja hei, esittelyjä ainakin valikoimissanne olevista kirjoista!

    VastaaPoista
  11. Olisi kiva saada aina uusia tekniikkavinkkejä ja tietoa kaikesta uudesta lanka -ja neulontamaailmaan "ilmaantuvasta". Ja uutuuslangat kiinnostavat aina! Kiitos uudesta blogista ja koko TitiTyystä!

    VastaaPoista
  12. Olen tykännyt myös vanhasta blogista, joten samoilla linjoilla saapi jatkaa. Ohjeet sivuilla ovat aina mukava plussa. Uutuudet myös kiinnostavat sekä neule-maailman ilmiöt.

    VastaaPoista
  13. Ihana blogi! Ja nuo lapaskynsikkäät on hienon näköset ja väriset <3
    Blogiin toivoisin perusohjeita eripaksuisista langoista. Esim suht paksusta langasta tehtyjen miesten perussormikkaiden ohjeita löytyy vähän. Itselleni sormikkaat ovat ne kaikista vaikeimmat tehdä, joten kaipaisin ensin perusohjetta ja yhden onnistuneen parin jälkeen voi lähteä jo soveltamaan.
    Monimutkaisemmatkaan ohjeet eivät ole pahasta, mutta perusohjeet ovat minun toiveeni ;)

    VastaaPoista
  14. Täällä kans on tykätty vanhastakin blogista, joten samaan malliin vaan :)

    Ehkä kaivattas kuitenkin lisää ilmaisia ohjeita ja sellasia, mitkä sopii myös meille tumpeloille, eli helppoja ja nopeita :) Ja tietenkin paljon kuvia langoista!!

    VastaaPoista
  15. Kauniin väriset lapaset!

    Blogiin toivon ohjeita, ohjeita, ohjeita, väriterapiaa lankojen muodossa.

    Messuille toivon eri laatuja ja paljon värejä. Puikkotarjous olisi ihana.

    Blogikommenttimahdollisuuksiin toivon nimi+url -mahdolisuutta, tuo googletili kun ei vie muualla bloggaavilla oikein mihinkään. (Blogini http://insideout.vuodatus.net)

    VastaaPoista
  16. Kokeillas taas, olisko nyt onni jo matkassa. blogista haluaisin lukea juuri uusista langoista ja uusista ideoista. Lellu

    VastaaPoista
  17. Juu, ja edelliseen http://lellu.vuodatus.net

    VastaaPoista
  18. Herkullisia lankakuvia uudessa blogissa, onnea uudelle! Ei tule juuri mitään täsmällistä mieleen mitä kaipaisin ehkä juuri jotain "kohta-kohdalta- näin-tehdään-tiimalasikantapää" -tyyppinen. Esim.
    Ja tietenkin kauniita lankojen kuvia. Onhan blogi jo blogilistalla?

    VastaaPoista
  19. Mielelläni näkisin kaupan langoista tehtyjä valmiita neuleita. Vielä jos olisi linkit ohjeisiin tai ohjeet kuvien alla, niin aina vaan parempi :)

    VastaaPoista
  20. Onnea uudelle blogille! Neuleohjeita on aina mukava lukea, saada uusia ideoita ja tietenkin uutuustuotteiden esittely! Infoa tulevista tarjouksista ja tapahtumista kaipaan myös kuten entisessäkin blogissa : )

    VastaaPoista
  21. Minusta olisi kiva lukea esim. haastatteluja kaupan indievärjäreistä tai neulesuunnittelijoista. Myös kaupan uutuustuotteiden esittelyjä luen mielelläni.

    VastaaPoista
  22. Messutoiveita: Lino-pellavalanka ja 100% silkkilangat.

    VastaaPoista
  23. Neuleohjeita ja niihin sopivia lankoja ettei tarvitse itse vaivata päätään:)

    VastaaPoista
  24. Upea blogi! Toivon lankaesittelyjä, vinkkejä sopiviin ohjeisiin ja erityisesti vinkkejä lankaohjeissa toisin päin, eli mitkä muut langat myös sopisivat. Ehkäpä kokonainen postaus asian tiimoilta olisi kiva, suurin kompastuskiveni on se, etten uskalla soveltaa toisella langalla, kuin ohjeessa on mainittu.Uskallan myös toivoa, etten ehkä ole ainoa tässä suhteessa "rajoittunut"?
    t.anna

    VastaaPoista
  25. Ihastun aina lankoihin ja ostan niitä tietämättä mitä niistä sitten joskus oikein tulee... Siksi olisi kiva, jos blogista löytyisi kivoja malleja/ohjeita (uusille) langoille.Ei oisi niin huono omatunto ostetuista langoista kun voisi ajatella, että tästä tulee sitten joskus se huivi/kauluri/pipo... Itse en uskalla oikein soveltaa, joten olisi joskus kiva nähdä sama malli erilaisista langoista neulottuna. Että kuinkas kukin lanka, eri kokoiset puikot tms. seikka vaikuttaa lopputulokseen.

    VastaaPoista
  26. Olen samoilla linjoilla kuin ritvis. Olisko hankala saada neulekuvia, vaikka vain mallitilkkuja kustakin langasta? Varsinkin monivärisistä langoista on vaikea tietää tuleeko lopputuloksesta raitoja, läiskiä vai liukuvärivaikutelma.
    Heritage -langasta pidin kovasti, sain aikaiseksi ihan kelvolliset sukat - näkyvät blogissani.
    Kaunista valikoimaanne on hauska käydä selaamassa vaikkei ostoksille aiokaan :)

    VastaaPoista
  27. Maaaaahdollisimman monimutkaisia ohjeita ja tekniikoita, pliis :D

    VastaaPoista
  28. Aiemman blogin lukijana täytyy sanoa, että olen aina tykännyt. Kiva, että pääsee katsomaan myös tätä kautta ilmaisia ohjeita.

    Kauniit lanka ja neulekuvat ovat aina plussaa.

    VastaaPoista
  29. Uutuuksien esittelyjähän sitä varmaankin pääasiassa kaupan blogilta hakee. Langat, oheistuotteet (puikot ja härpäkkeet) ja myöskin uusista ohjeista voisi mainita.

    VastaaPoista
  30. Lankaesittelyjä minäkin kaipaisin. Ja muistakin uutuuksista toki :)

    VastaaPoista
  31. Onnea vaan uudelle blogille, vaikka oli vanhakin hyvä.Neulemaailman ilmiöt ja uutuudet kiinnostavat aina ja tietysti myös hyvät ohjeet ja mallit. Messulippu olis huippu, vois sitten senkin rahan hyvällä omalla tunnolla laittaa lankoihin. joka tapauksessa, messuilla nähdään ♥
    T: Piitu

    VastaaPoista
  32. Onnea uudelle blogille! Hyvältä näyttää. Tietty ohjeet, tekniikkaohjeet ja mielenkiintoiset linkit (vaikka olenkin innokas googlailija, niin jää kuitenkin "ne parhaat" linkit löytymättä:)).
    Iloisia syyspäiviä!

    VastaaPoista
  33. Lankauutuksien esittelyjä, mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  34. Onnea uuteen blogiin, vanhakin oli hyvä! Toivoisin lankaesittelyjä ja tekniikkavinkkejä, linkkejä valmistajien ohjeisiin. Erityisen kiinnostavaa on lukea, mistä lankakauppias itse neuloo, kun on kaikenlaisia "aarteita" helposti saatavilla :)

    Marsu

    VastaaPoista
  35. Uutuusnäytteitä ja uusia ideoita tutuille langoille! Kiitos puodin innostavasta lankavalikoimasta.
    Anna-Mari

    VastaaPoista
  36. Kiitos arvokkaista vinkeistä, niitä otamme ilolla vastaan:) Blogi löytyy nyt myös Blogilistalta.

    VastaaPoista
  37. Kovin mieluusti hypistelisin messuilla lankoja, joita on käytetty Kaikki lähti lapasesta -kirjan neuleissa.

    Blogissa olisi mukava nähdä joidenkin neuleiden syntytarinoita kuvina. Ja mahdollisesti niiden ohjeita.

    VastaaPoista
  38. Oi kuinka hienolta täällä näyttää! Onnea uudelle blogille, taustakuvana olevat langatkin ovat niin herkullisen näköiset että :)
    Mieluusti luen juttuja langoista, kaupan uutuuksista, neulomuksista ja ohjeista. Se mitä myös haluaisin lukea, olisi pieniä välähdyksiä puodin arjesta - meillä kaukana asuvilla kun ei kovin usein ole mahdollisuutta siellä vierailla niin jos edes netin välityksellä pääsisi mukaan :)

    VastaaPoista
  39. Moi. Monia hyviä ideoita on jo mainittu, niihin voi yhtyä. Toivoisin, että kuvia olisi edelleen melko paljon, niistä saa aina ideoita vaikka ei ihan samanlaisia lähtisi tekemäänkään.
    Messuille toivoisin ainakin Rowanin fine lace ja rowan tweediä. Erityisesti sellaisia lankoja, joita myydään vain teillä tai vain harvoissa paikoissa. Luonnonkuidut voittaa tekokuidut, joten tietysti niitä mieluiten.
    Helsingin messuille en päässyt kun sairastuin vatsatautiin, nyt parempi onni täällä kotikaupungissa toivottavasti!
    Terveisin
    Hanna

    VastaaPoista
  40. Kokemuksia lankojen neuletuntumasta ja ohjevinkkejä, mihin ootte itse käyttäneet/ajatelleet käyttää mitäkin lankaa olisi kiva kuulla! Ja uutisia kaupan tiimoilta!

    VastaaPoista
  41. Mitäkö toivon?! Ahaa! Kauniita kuvia kivoista asioista. Ne inspiroivat eniten. Ja tietty onnea uudelle blogille!

    VastaaPoista
  42. Ohjeet tietysti aina ovat kiinnostavia. Kaikki innostavat kuvat ja omat neulekokemuksenne ovat tietysti myös mielenkiintoisia.
    Messuja ajatellen toivoisin, että hamppulangat olisivat siellä myös mukana.
    Onnea uudelle blogille täältäkin! :)

    VastaaPoista
  43. Toiveina uutuuslankojen esittelyä. Lisäksi toivoisin infoa langanmenekistä, esim. paljonko lankaa menee keskikokoiseen villapaitaan tai sukkapariin.

    Osallistun messulipun arvontaan :)

    VastaaPoista
  44. Onnea uudelle blogille! Messutoiveeni on matonkuteet :)

    VastaaPoista
  45. Onnea uudelle blogille!
    Kiva on ollut entinenkin blogi.Kaikki uusi aina kiinnostaa...uudet langat,puikot, koukut,tekniikat.

    -Nonna-

    VastaaPoista
  46. Hei vaan!
    Minä toivoisin tällaisena keltanokkana apua langan valintaan: mitkä ovat minkäkin langan edut jne. Toivoisin myös ohjeiden kohdalle vinkkiä ohjeen haastavuudesta.

    Hieno on uusi(kin) blogi!

    VastaaPoista
  47. Messuille öitä laskeva voisi toivoa tänne hauskoja, tuoreita ideoita, omia tai muiden lainattuja. Ja toki syötävän herkullisia kuvia langoista, kuten nyt esim. tuossa reunoilla :)

    Tippi

    VastaaPoista
  48. Blogiin toivoisin tietoa langoista ja siitä kuinka ne käytössä kestävät.
    Messuillekin olen tulossa, taitaa olla heräteostokset tällä kertaa "ostoslistalla" eli ei mitään erityistoiveita.

    Sanna

    VastaaPoista
  49. Kiitos vinkeistä ja toiveista! Listataan ja katsotaan mistä lähdetään niitä toteuttamaan ja palataan asiaan messujen jälkeen. Suurin osa messutoiveista toteutunee, matonkuteet eivät lähde mukaan, niitä löytää kyllä Kauhavan ja Lappajärven osastoilta suoraan.

    Onnetar suosi seuraavia: Kikka, Liila, Lellu ja Tuija! Yhteystietoja tulemaan PIKAISESTI niin saan liput viimeistään huomenna lähtemään. Onnea ja nähdään messuilla, muidenkin kanssa:)

    VastaaPoista
  50. Vaikka olenkin myöhässä messulippujen arvontaan, saan varmaan kommentoida kuitenkin... :)

    Toivoisin blogiin neulejoulukalenteria, johon sain idean eilen juoksulenkillä. Joulukalenterin tavoin blogissa olisi siis joka päivä joku pieni kiva yllätys: neulontaan/virkkaamiseen/muihin käsitöihin liittyvä niksi, ohje tai tekniikkaneuvo, lanka- tai tarvike-esittely, pieni ohje tai jotain muuta pientä kivaa. Kalenteriyllätysten ei tarvitsisi olla mitenkään isoja tai tai työläitä, jotta Titityyn väki ei kuormitu liikaa. Ihan pienistäkin yllätyksistäkin tulee hyvä mieli.

    Messuja odotellaan kovasti täälläkin. Nähdään siellä. :)

    VastaaPoista
  51. Huivien ohjeita!
    terv. Marika

    VastaaPoista
  52. Hei! Toivon messuille LUOMULANKOJA !
    Tv. Sanna

    VastaaPoista
  53. Mara-huivia hiplasin messuilla, sitä ohjetta etsiskelen...

    VastaaPoista
  54. Rouva Kameleontti, Madelinetoshin sivuilta saa ladata ilmaiseksi:

    http://madelinetosh.com/store/index.php/patterns/mara-shawl.html

    VastaaPoista