Ilmaiset neuleohjeet

torstai 10. toukokuuta 2012

Ohjeita ja klubeja

 Toukokuu on klubien aloituskuu aivan selkeästi! Olemme into pinkeenä suunnitelleet näitä klubeja pitkään ja hartaasti. Halusimme muuttaa ja kehittää jotain uutta vanhojen klubien pohjalta, ja sillä mieleen tuli heti ohjeiden yhdistäminen lankoihin. Jo aiemmin kauppaan tuli Louhittaren luolan Sukkaklubi, johon kuuluu Tuulia Salmelan suunnittelema kirjoneuleohje sukille sekä 130 g Väinämöistä, kahdessa sävyssä. Molemmissa värivalinnoissa on custom-sävy, eli klubia varten värikartan ulkopuolelta värjätty sävy. Tähän klubiin on ilmoittautumisaikaa 15.5. saakka.

Toinen eilen kaupaan saatu klubi on Mysteeriklubi! Tässä ohje tulee kolmessa osassa eli kolmen vihjeen perusteella. Lopputuloksen näkee siis vasta kolmannen vihjeen jälkeen. Ohjeen on suunnitellut Veera Välimäki eli taattua Veeralaatua on luvassa. Lankana huippusuosittu Madelinetoshin Tosh Merino Light, jossa on valittavana 40 eri sävyparia! Saatte kerrankin siis valita juuri sen oman sävyn eikä aina niitä yllätyksiä - siirretään näin näppärästi vastuu vaikeasta värivalinnasta teille ;) Mysteeriklubiin voi ilmoittautua 31.5. saakka.

Kauppaan on saatu uusia ohjeita liuta. Miljan Seashore-keeppi on neulottu Kid Silk Hazesta sekä Merino Lightista. Ohjeen hinta 3,90.-Minun suunnittelemastani Hamppurötväkkeestä on nyt viimein ohje, lankana siis Allhemp6. Ohjeen voi ladata ilmaiseksi kaupasta.BC Garnille viime vuonna suunnittelemani ohjeet on myös saatu taitettua ja kauppaan. Nämä ohjeet ovat saatavana vain veloituksetta ko. lankojen oston yhteydessä.

Silkkiunelma, Soft Silk ja Jaipur fino
Kärrynpyöriä, Sarah TweedRaitis, Sarah Tweed tai Allino


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti