Ilmaiset neuleohjeet

lauantai 5. toukokuuta 2012

Oi äidit!


Se ei ole tämä äitien elämä kuulkaa helppoa ollenkaan! Siksipä äitiä kannattaa muistaa oikein pehmeillä ja värikkäillä lahjoilla, tässä muutama vinkki:

Neulekassi, sen voi toki täyttää kaupassa jo valmiiksi langoilla...
 Projektipussukka, sinnekin kannattaa vaikka sukkalankaa sujauttaa!
 
Nappeja tarvitaan aina, tässä Popperin uusia pellavaisia, kannallisia kangasnappeja.


Ja sitten jos sitä lankaa on ihan L I I A N  V Ä H Ä N, on se todella kurja tilanne äidille. Se saattaa siitä ihan vallan jo hermostua ja oirehtia ikävin seurauksin. Tähän tilanteeseen antaa pitkäaikaishoitoa lankapaketit, tässä viime kesän suosittu CataniaMix. Tällä voi hoitaa tilannetta myöskin ennaltaehkäisevästi vaikka sitä lankaa kodissa olisi liialtikin. Se voi aina loppua kesken. Ja kuinka sitten äidin käy??


Tässä muuten uutuuslanka, ohuempi Catania Fine!
Toki nämä sopivat lahjavinkeiksi muillekin kun äideille - ei se muillakaan elämä helppoa ole (mm. kohta eskari-iässä olevien poikien elämä on viime aikoina ollut kuulemma tosi kovaa ja tylsää...) toimii kenelle vaan neulovalle ihmiselle oikein hyvin! Paketteja räätälöidään kyllä toiveidenkin mukaan.

Ihan pian saadaan uusia neuleohjeitakin kauppaan ja Ravelryn puolelle. BC Garnin ohjeet on viimeistelyä vailla, hamppurötväke taittoa ja raitatunika Fine Tweedista kääntämistä vailla. Ensi viikolla viimeistään tipahtelee!

2 kommenttia: