Ilmaiset neuleohjeet

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Hyvää Juhannusta!

Keskikesä, tuntuu oudolta kaiken viileyden keskellä. Loma lähenee loppua, vähän sitä oli tällä kertaa, mutta lomaillaan sitten myöhemmin kun keretään. Remontti, muutto ja niihin liittyvät hommat odottavat jo juhannuksen jälkeen kuumeisesti, joten ei parane lepuutella enempää. Hyvä näinkin!

Tässä kuva uusimmasta ohjeesta, josta en kai ole muistanut blogata... eli Silkkiunelma kauluri. Lankana Soft Silk ja Jaipur fino, ohjeen voit ostaa myös Ravelryn kautta.


Toivolassa alkaa jo näyttää hyvältä! Ihanaa, ekat tapetit seinissä, ikkunalistat, ovenkarmit ja kohta lattiatkin maalattu. Heinäkuun alussa tulee työläin osuus, hyllyt ja keittiö - taitaa olla työläin osuus siis minulle henkisesti (lue = kallein ja hankalin mietittävä).
Ai niin, ja kerrotaan nyt jo vähän uutuuksistakin! Holst Garnia saapuu nimittäin toivoen jo heti elokuun alussa. Kaupasta voit käydä tutkimassa värikarttoja, tilaus lähtee ensi viikolla ja ennakkovarauksia voi laittaa tulemaan.


Kauppa jää nyt juhannusvapaalle (suljettu to-su)ja maanantaina sitten alkaa puodissa hurrrrrrrja muuttoale, verkkokauppaankin tulee kun saadaan päivitettyä, siitä ensi viikolla enemmän! Maanantaina aloittaa myös Siina työt kaupalla, kiva saada uutta innokasta verta joukkoon:)

              Hyvää Juhannusta!

3 kommenttia:

  1. Ihhanaa, uusia ihmisiä, uusia puotipaikkoja, uusia lankoja. Voimainpuhallus koko joukolle! Ja jos yhtään tarvitsee apua muutossa, sopii vetäistä hihasta tai soitella Tanssiinaan, mieluusti olen apuna (muutenkin kuin muuttomyynnin aikaan varaston kotiinkantamisessa :). -Anne

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anne! Jos paniikki iskee niin otan koodia:)

    Kiitos KahviKaneli:)

    VastaaPoista