Ilmaiset neuleohjeet

torstai 14. kesäkuuta 2012

Kestokukkasia ja kesämattoja

Sadepäivä lomalla (tai vastaavasti hellepäivä TitiTyyssä) vierähtää nopeasti virkatessa. Tuleva uusi liiketila houkuttelee meitä virkkaamaan mattoja, koreja ja koristeita aina, kun muulta puuhalta ehdimme.
Keltaiset ja violetit kukat Anna kaikkien kukkien kukkia -kirjasta, punaisten kukkien ohje alla
Viime viikolla virkkasin kukkia koristeiksi (niihin jää koukkuun!). Inspiraatiota löytyi niin Ravelryn projekteista,  kirjasta Anna kaikkien kukkien kukkia kuin oikeista kukka-asetelmistakin. Elävässä elämässä huonekasvini kyllä joutuvat yleensä kärsimään, kun on viherpeukalo keskellä kämmentä, mutta nämä kukat eivät kaipaa kastelua tai lannoitetta. Pitänee virkata kestojuccapalmu kotiin :)

Jos sinunkin kotoasi löytyy pussikaupalla puuvillalankojen loppuja, kokeile punaisten kukkasien ohjetta ja saatat itsekin jäädä koukkuun. Helpohko ohje sopii myös lomaileville koululaisille! Ohjeen löydät TitiTyyn verkkokaupan ilmaisista virkkausohjeista:


Kukkasia on nyt jo melko paljon, mutta ne odottavat vielä varsia ja lehtiä. Niistä lisää myöhemmissä blogiposteissa!
Punaisten kukkien ohje TitiTyyn verkkokaupan ilmaisohjeet-kategoriassa!
Tällä viikolla pieni alumiinikoukku on vaihtunut jykevämpään puukoukkuun. Puodissa hyllyt notkuvat erilaisia matonkuteita, ja aiemmin kesällä virkkasin jo keltaisesta Esteri-kuteesta Kauhavan Kangas-Aitan Asteri-maton. Matto odottaa vielä kuvausta, ja ehdin jo aloittaa alla olevan kukkakuvioisen Marketta-maton ohuesta Mini-ontelokuteesta. Kuvia on tulossa heti, kun toinenkin matto valmistuu. Matto-ohjeet ja paljon muutakin inspiraatiota löydät Kanga-Aitan kotisivuilta.
Mikä siinä muuten on, kun kesäisin iskee hirveä virkkausinnostus?
Tässä vaiheessa ollaan..
...ja tähän pyritään! Valmistajan kuva Marketta-matosta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti