Ilmaiset neuleohjeet

torstai 7. helmikuuta 2013

Elonmerkkejä!

Malli: Yesternight, lanka Malabrigo Rios 
Voi sentään. Ollaan me täällä elossa ja hyvissä sielun voimissa! Ruumiin voimissa tosin olisi allekirjoittaneella toivomisen varaa, flunssahan se kaatoi taas hetkeksi petiin, mukuloissa on pyörinyt mahatauti flunssa lisäksi. Blogissa on ollut hiljaista, mutta tehdään siihenkin parannus. Viime vuoden loppu Joulupihoineen veti meistä mehut hetkeksi ja lomat tulikin tammikuussa tarpeeseen. Mutta vauhtiin on päästy ja tahti senkun kiihtyy...

Kaupalla kuhisee ja takahuoneessa etenkin. Kovalla tohinalla koitetaan saada uutta verkkokauppaa rakennettua, mutta kyllä koitellaan. Iisakin kirkko olisi rakennettu varmaan moneen kertaan tässä ajassa. Kolmen vuoden taakse ajoittuu jo ensimmäiset ajatukset ja toimenpiteet tämän edistämiseksi, vuosi sitten tehtiin soppari uudesta kaupasta kun oli ensin päätä hakatta seinään nykyisen kanssa. Nyt sitten ollaan kolmannen kanssa tekemisessä meistä johtumattomista syistä ja valoa tunnelissa. En tosin jaksa täysin uskoa ennen kuin oikeasti näen, niin tuskainen tämä tie on ollut. Pitää vaan uskoa, että lopussa kiitos seisoo. Milja on ahkeroinut hyvillä hermoillaan exeleitä suuntaan ja toiseen ja näkee niistä varmaan jo kohta unia. Onneksi, meikäläisellä on vähän heikot hermot noiden taulukoiden ja järjestelmien kanssa.

Onneksi teille päin homma kuitenkin vanhan kaupan kanssa toimii hyvin, eikä nämä tuskailut onneksi meidän arjessa näy sen enempää. Kerrottakoon vain, että tiedätte mitä kulisseissa tapahtuu;) Sen verran parannusta on tehty jo nyt, että postit lähtevät nyt varpilla ihan joka päivä, jollei Itellan postimiehille tule force majoreita.

Toiveita kyseltiin tässä taannoin Facen ja Ravelryn puolella ja tässä vähän vastauksia jo näihin. Bonusjärjestelmää mietitään, mutta vielä ei voida varmaksi luvata minkälainen saadaan uuden verkkokaupan kanssa luotua. Tavoite olisi, että saataisiin yhtenevä käytäntö sekä verkkoon, että puotiin. Varaston näkyminen lankavalinnoissa on myös ollut monen toiveena ja tämä koitetaan myös ottaa jollain tavalla käytäntöön. Varaston pitäisi uudessa kaupassa myös olla paremmin ajan tasalla, kassa tulee integroitumaan verkkokaupan kanssa ja tilaukset nollaantuu sitten automaattisesti lähes reaaliajassa.

Olemme myös siirtymässä uuden kaupan myötä pois maksikirjeistä, jotta saadaan paketit seurantaan ja nopeammin perille. Kirjeet kulkevat hinnoittelupalvelun kautta ja näissä yleensä kestää pitempään. Hinnoissa päästäneen kultaiseen keskitiehen maksikirjeen ja paketin nykyhintojen välillä. Smartposti tulee myös valittavaksi ja myöhemmin mahdollisesti Matkahuolto.

Tässä siis jotain tietoa tulevasta, kaupan testiryhmän pitäisi päästä pian hommiin ja testaamaan toimivuutta. Maaliskuulle on kaavailtu avaamista jos kaikki menee putkeen, mutta kuten sanottua, täällä ei nuolaista nyt mitään... sitten juhlitaankin ja kunnolla!!!

Kuvattavaakin olisi. Kamerapäivästä tulee pitkä, valmistuneita neuleita on viime vuodenkin puolelta kuvaamatta vaikka ja kuinka. Pian, pian!

Malli: Contemporary Veera Välimäki Lanka: Malabrigo Arroyo
Ensi viikolla pääsen pitkästä aikaa tapaamaan BC Garnia Tanskaan. Ihanaa päästä hypistelemään heidän lankojaan paikan päälle ja näkemään uutuudet livenä! Tulossa on mm. silkkipellavaa, uusia värejä Tussah Tweediin, muhkea Bubble ja mitähän vielä. Kuvia on luvassa ja raporttia tietenkin. Kertokaapas mitä haluaisitte tietää tarkemmin BC Garnista, valikoimasta ja mistä vaan yritykseen liittyvästä? Listaan toivekysymykset teiltäkin matkaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti