Ilmaiset neuleohjeet

tiistai 26. helmikuuta 2013

Terveisiä Tanskasta
Kävin piipahtamassa BC Garnilla, kuten viimeksi kerroin ja lupailin hieman reissuterveisiä:) On se kumma, miten sellaisen lankameren äärellä unohtuu mm. se kuvaaminen! Piti ikuistaa Bo, viikset sekä Marianna, mutta sepä unohtui. No mutta, jotain sentään:
Sarah tweed kartiolla

Mallineuleita, niitä riitti...

Keväisiä värejä!

Runsaasti Soft Silkiä!

Silkkiä, silkkiä...
BC Garn on perheyritys, jota Bo Carstensen pyörittää nyt vaimonsa kera toisessa polvessa. Työntekijöitä on lisäksi muutama hoitamassa pakkausta, varastoa ja yhteydenpitoa. Langat tulevat pääsääntöisesti Italiasta, silkit Intiasta. BC Garnille on tärkeää ekologisuus ja lankojen tasainen laatu, runsas ja monipuolinen värikartta ja tietenkin luonnonkuidut. GOTS sertifioidut luomulangat ovatkin lisääntyneet valikoimassa. Useita lankoja saa myös monessa eri vahvuudessa ja auttaa esimerkiksi asusteiden yhdistelemisessä. Semilla tuoteperheeseen kuuluu 6 eri vahvuutta: extra fino, fino, dk, grosso, flame sekä uusimpana Semilla Cable.

Joitain laatuja saa myöskin kartioilla, 250-500 g. Näitä on mahdollisuus myöskin tilata toiveiden mukaan, tosin joissain on 1 kg minimi per väri. Langat keritään isolla vanhalla sähköisellä kerijälaitteella (mahtoikohan olla jopa 20 kartiota kerralla! se kuva tästä olisi pitänyt olla...).

Neulemalleja he tekevät yhteistyössä tanskalaisten suunnittelijoiden kanssa, uusiakin kuvioita on mietitty. Toivon mukaan saadaan uusimpia julkaisuun käsityölehtiin tännekin ja käännetään meille käyttöön.

Tänään saatiin ensimmäinen lasti uutta silkkipellavalankaa Setalinia sekä Tussah Tweediin uusia värejä. Nämä matkaavat viikonloppuna Helsingin Vanhan Sataman Kädentaitomessuille ja loput ensi viikolla verkkokauppaan, ne mitä jää... lisää sitten tilataan jos kysyntää kovasti on.

Huomasitteko muuten, että saimme ensimmäisen erän Knit Pron uusia hiilikuituisia Karbonzeja kauppaan? Kestävät ja keveät puikot ovat omiaan niille, joilla on vähän tiukempi ote ja puiset puikot napsahtavat helposti katki.
Puoti ja verkkokauppa ovat normaalisti avoinna, toimitukset voivat hieman viivästyä jos meillä on tilauksiin kuuluvia tuotteita matkassa messuilla. Ne koitetaan napata aina pikaisesti pois hyllystä ja postitetaan heti messujen jälkeen. Helsingissä nähdään, osasto sama tuttu A 20!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti