Ilmaiset neuleohjeet

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Hyvää Naistenpäivää!Naistenpäivän kunniaksi verkkokaupassa on toimituskulut 0.- yli 50.- tilauksille viikonlopun ajan! Lisäksi alensimme talvilankoja entisestään: Big Wool, Eco Wool, Cocoon, Rowan Tweed ja Baby Alpaca Chunky nyt -20%. Nämä alet ovat voimassa niin kauan kuin varastoa riittää sekä verkkokaupassa että kivijalkapuodissa.


Baby Alpaca Chunky

Jo ennen messuja täydennystä saatiin Louhittaren luolalta Väinämöiseen, Pohjan akkaan sekä uusi laatu Ahti, joka tulee lähipäivinä verkkokauppaan kunhan saadaan kuvattua:) Ja iso kiitos kaikille Vanhassa Satamassa käyneille, mukava oli nähdä taas verkkokaupan asiakkaita ja vanhoja tuttuja livenä.

Osa varmasti jo huomasikin, että Kudesalonkimme on muuttanut lankapuodin tiloihin. Wishwearin Waatehtimo muutti Toivolaan kokonaan ja tarvitsi luonnollisesti lisää tilaa. Meillä tiivis tunnelma lisääntyi, mutta sopu sijaa antaa - matonkuteita on jatkossakin saatavana yhtä reilusti. Ontelokuteita on nyt näin vielä talviaikaan reilummin ja värillisiä trikookuteita saadaan lasti hieman myöhemmin keväällä kun voidaan levittäytyä turvallisemmin niiden kanssa taas kylmälle kuistille. Tilauksia Kauhavalle lähtee viikottain ja sovimmekin, että maanantaisin saataisiin lähes joka viikko täydennyslasti. Joten toiveita määristä ja väreistä voi esittää! Seuraava täydennys saadaan siis tulevana maanantaina.

Avasin Ravelryn ryhmään keskusteluketjun Kesämiitin suunnittelulle, jota kaavailemme Toivolan Vanhaan Pihaan la 13.7. Ideoita ja suunnitelmia päivän sisällöksi on jo jotain, mutta otamme mieluusti toiveita vastaan:) Olisi kiva nähdä tuttuja ja tuntemattomia myös ympäri Suomea, meillehän kesäaikaa mahtuu hyvinkin reilusti väkeä neulomaan. Hyvää keliä toivotaan ja pihan sekä toukokuussa avattavan kahvilan terassin voi vallata ja sateen sattuessa mahdumme myös sisälle. Tästä sitten enemmän kun suunnitelmat tarkentuvat, tulkaahan mukaan Ravelryyn ja TitiTyyn ryhmään jos ette jo ole:)


                             Hyvää Naistenpäivää!

ps. arvatkaas mitkä on jo tullissa?!?!??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti