Ilmaiset neuleohjeet

torstai 28. maaliskuuta 2013

Köln

Viime viikonloppuna oli Kölnissä vuosittaiset alan tukkumessut. Edellisenä vuonna en päässyt ja nyt oli päästävä. Senkin uhalla, että Toivolan Vanhassa Pihassa oli samaan aikaan Pääsiäispiha, ihanaa tunnelmaa ja töitä täynnä. Onneksi on huiput työntekijät, jotka handlaa hommat niin pääsin kuitenkin matkaan:)

Kylmää oli Kölnissäkin. Välilasku Berliinissä venyi lumimyräkän takia, siellä oli lunta jopa enemmän kuin Helsingissä! Rentouttavan reissumessuneuleen kanssa ei tullut kuitenkaan aika pitkäksi - puikoilla Daily Vanilla BC Garnin Setalinista.

Menin jo päivää aiemmin tutustumaan paikallisiin lankakauppoihin ja kaupunkiin. Kuvia ei sitten tullut otettua joka paikasta. Varsinkaan niistä missä sitä kameraa olisi kannattanut käyttää. Maschenkunst oli huippu puoti ja Danielan kanssa turistiin hyvä tovi mitä kuuluu Saksan markkinoille. Ja jäihän sieltä vähän lankaakin tuliaisiksi kotiin.


Kölnin tuomiokirkon sivuutin, viimeksi tuli tutkittua se läpikotaisin. Onhan se huikea näin ulkoakin päin!

Sitten sinne messuille: BC Garnilla olin luvannut olla esittelemässä lankoja. BCn porukka on aivan mahtavaa väkeä! Nyt nähtiin jo toistamiseen tänä vuonna ja olo oli kovin kotoinen. Ja taas jäi kuvaamatta Bo ja Marianna, paikalla oli myös heidän top-designer Jytte Slente, huipputyyppi hänkin:) Mikäs siinä oli taas silkkejä silittäessä ja selittäessä suu vaahdossa. Uusi jämykin saatiin, Kerään matkaa piakkoin ensimmäinen lasti BC Garneja:)

USAn valloituskin pääsi käyntiin ja millä tavalla! Tästä kerron lisää kun saan luvan, oli nimittäin pökerryttävän hämmentävä tapaaminen tähän liittyen... mutta siitä sitten myöhemmin.
 Colinette <3. Olisin voinut sukeltaa näiden sekaan... mutta eiköhän sekin ole vain järjestelykysymys! Rowanilta on tulossa sukkalankaa - Fine Art! Ei muuten huono juttu.


Nämäkin kuvat Rowanin ja Coatsin osastolta.


Tässä ihkupihkun ranskalaisputiikin nappeja ja kirjontakehyksiä. Niin söpöjä!


Tämä huikea teltta oli neulottu ja virkattu, tuollaisen kun puodin pihaan saisi...

Paljon tuli nähtyä ja uutta suunniteltua. Klubeja taitaa pukata piakkoin, mutta tässä nyt vähän jo verhon raotusta - ensimmäisenä Kölnin tuliaisina tulossa on pitkän haaveilun tuloksena

                       H A B U  T E X T I L E S!

Ensimmäisessä lastissa tulossa on Silk Stainless Steelia, Fine Merinoa sekä Ultra Fine Stainless Steelia. Katsotaan sitten jatkossa mitä toivotaan. Oi kun tulisivat jo...

12 kommenttia:

 1. Oijoi, mitä ihanuuksia. Erityisesti Colinetten langat kiinnostaisivat. :)

  VastaaPoista
 2. Uuuu. Onpa sit kesämiitissä viimeistään uutta hiplattavaa.

  VastaaPoista
 3. Voi hyvää päivää millaiset messut :OOO Mie en pääsis tuolta pois ollenkaan! Frankfurtin Heimtextil oli tammikuussa aika laimee tähän verrattuna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuonne aikaa ja rahaa saisi uppoamaan vaikka ja kuinka...

   Poista
 4. Äkkiähän me toi teltta neulotaan, speksit vaan tänne ja messuille lappujen palautus! Jouluksi on sulla teltta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluteltta! Kuulostaa hyvältä, varo vaan, saatan pian toteuttaa. Tosin saattaa kosteana mennä aika painavaksi... pitää miettiä:)

   Poista