Ilmaiset neuleohjeet

tiistai 13. elokuuta 2013

Töitä tarjolla

Herätelläänpäs blogiakin lomien jälkeen... kesä on mennyt vilisten ohi - eikun vielä on kesää jäljellä! Hyvänen aika. Mutta siltä se tuntuu kun tässä koitetaan saada syksyn tilauksia, messuja ja muita asioita järjestykseen. Siihen liittyenkin nyt huhuilen, että täällä olisi neulovalle, virkkaavalle, käsitöistä innostuneelle ihmiselle töitä tarjolla :) Näin ensi alkuun kaivataan harjoittelijaa, mutta jo tämän vuoden puolella olisi todennäköisesti jo osapäivätöitäkin tarjolla.

Tässä hieman asioita mitä toivomme ja edellytämme:

 • edistyneet neulonta- sekä virkkaustaidot
 • tämän päivän materiaalituntemus
 • tietoteknisiä taitoja
 • sosiaaliset taidot eli juttua pittää tulla!
 • iloista, aktiviista otetta ja oppimishalua!
 • tapahtumien aikaan olemme avoinna pitempään lauantaisin sekä sunnuntaisin, joten etenkin viikonlopuille tarvitsemme apuja
Ja tässä mitä tarjoamme:
 • mahdollisuuden oppia alasta
 • monipuolisia työtehtäviä kuten mallineulontaa ja virkkausta, yleistä puodin järjestämistä, somistamista, asiakaspalvelua, verkkokaupan hoitamista yms.
 • ihanat asiakkaat ja parhaat työkaverit, tietenkin!
 • inspiroivan ympäristön!
 • rahapalkkaa mahdollisten tukien kautta tässä vaiheessa, mahdollisuus myöhemmin osa-aikaiseen työsuhteeseen jos kaikki natsaa hyvin
Mikäli kiinnostuit tosi tarkoituksella niin ota yhteyttä sähköpostiin tiina@titityy.fi

Tulossa on todennäköisesti myöskin harjoittelijan paikka koko Toivolan Pihalle vakiyrittäjien kesken, siitä lisää myöhemmin mutta saa huikata jos on siihenkin kiinnostusta.

Onhan täällä tapahtunut kaikenlaista sitten viime päivitysten. Toivottavasti olette huomanneet Facebookin aktiivisemmat päivitykset, niitähän voit seurata verkkokaupan etusivulta vaikket olisikaan Facebookiin rekisteröitynyt.Tällä viikolla on ensimmäinen Viini&Virkkausilta, torstaina klo 17.30-20.00. Illan aikana opetellaan perusvirkkaustaitoja. Lauantaina juhlitaan Lankaleikin julkkareita klo 12-16, tervetuloa mukaan! Neulekoulujen ajat on näkyvillä myöskin Kurssit ja tapahtumat osiossa.


Onhan täällä neulottukin... Botanical Knitsista ensimmäisenä puikoille pääsi Autumn's end Allinosta. Ihana malli, toimii hyvin myös puuvilla/pellavalangalle.

8 kommenttia:

 1. Hakisin teille töihin heti jollei tuo 200 km olis vähän liian pitkä duunimatka :D Onnellinen se joka sinne pääsee! (No pääsenhän mie kyllä ens lauantaina käymään itekin, heh!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on turhan pitkä matka kyllä :) Mutta kiva oli tänään nähdä, tervetuloa toistekin!

   Poista
 2. Voi hitsin hitsi! Miksi kaikki mielenkiintoiset harjoittelu/työpaikat on niiiin kaukana?!? Tai Kangasala sijaitsee väärän kaupungin kyljessä..

  VastaaPoista
 3. Hei, minne lankapuoti on kadonnut? En pääse sinne enää lankakaupan ovesta!
  -Sirpa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tuossa yläpalkissa on ja näyttää toimivan. Kokeiles uudestaan!

   Poista
 4. Hei, onko paikka vielä vapaana? Haluan, tulla teille töihin))
  -Anna-

  VastaaPoista
 5. Tässä vielä käydään hakemuksia lävitse, muutamia on haastatteluissa käynyt. Laita viestiä sähköpostiin tiina at titityy.fi

  VastaaPoista