Ilmaiset neuleohjeet

perjantai 6. syyskuuta 2013

Messut, kurssit ja syyskuun synttäritarjous!


Syyskuu ja synttärit koittavat! TitiTyy täyttää huikeat 7 vuotta ensi viikolla. Sen kunniaksi tarjoamme teille verkkokaupan asiakkaille hieman herkkua ja tarjouksen löydät uusimmasta uutiskirjeestä. Tarjous on voimassa syyskuun ajan rekisteröityneille asiakkaille. Tämä kirje lähtee nyt myös niille, ketkä ovat kirjeen tilanneet vanhastakin verkkokaupasta, uutiskirjeen voit käydä tilaamassa omista tiedoista kun olet rekisteröitynyt kauppaan. Jos kirjettä et jostain syystä saa niin pistä meille sähköpostia info at titityy.fi

Ensi viikolla matkaamme siis Helsinkiin perinteisille Vanhan Sataman Kädentaitomessuille. Veera Välimäki on tavattavissa osastollamme klo 10-15 ja tuo mukanaan Lankaleikin neuleita. Kirjaa on toki osastollamme myynnissä. Mikäli sinulla on ostotoiveita messuille, niin heitähän kommenttia tai tee ennakkotilaus (valitse nouto ja laita vielä sähköpostia, että noudat tuotteet Helsingin messuilta). Emme saa kuitenkaan mahtumaan taaskaan kaikkea mukaan. Mm. Cascadet, kesälangat ja iso osa puikoista jää kaupalle.

Samaan aikaan Toivolan Vanhalla Pihalla vietetään keskiaikateemaista Hansapihaa 12.-15.9. Puotimme on tänä aikana avoinna to-la 10-18 mutta sunnuntain olemme messuista johtuen suljettu. Muu piha on avoinna myös sunnuntaina.

Puikotkin on suhisseet ja tulossa on pitkästä aikaa pari ohjettakin. Alkuviikosta saanen valmiiksi kämmekkäitten ohjeen, jotka neuloin Lontoon tuliaislangasta Loftista (juu, on kysytty myyntiin ja jonossa ollaan, jospa joskus tärppäisi...). Neulisti testineuloi ohjeen Rowanin Fine Tweedista ja niistäkin tuli ihanat!
Toivottavasti näemme messuilla runsain joukoin! Seuraavat messut onkin Seinäjoella 4.-6.10., jonne matkataan ensimmäistä kertaa :)

5 kommenttia:

 1. Kaipaisin Titityytä messuilemaan myös Ouluun. Tänne voisi tuoda Cascadetkin mukana. Ihqu langat ovat hakusessa tässä kylässä.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, syy lähteä Seinäjoelle!

  VastaaPoista
 3. Ouluun mieki teitä kaipaan. Itte ko pittää sinnekkin jo matkustaa ja Jyskylä alkaa olla hivenen liian kaukana. Netistä saapi toki ostettua va kyllä se hipistely on osa sitä langanoston ihanuutta :D

  VastaaPoista
 4. Ouluun oli tarkoitus tulla, mutta menee päällekkäin muiden touhujen kanssa. Mutta ehkäpä joskus! Jos siellä olisi joku muu käsityötapahtuma tulollaan niin voisi harkita sitäkin... saa vinkata :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat messut olikin ja parhaat ostokset tein teidän osastolla. Harmi että ne Cascadet oli puodilla.

  VastaaPoista