Ilmaiset neuleohjeet

perjantai 16. tammikuuta 2015

Kuukauden lanka: Knit by Numbers


 

Kuukauden lankana tammikuussa on Knit by Numbers. Kuukauden lanka on - 10 % alennuksessa kuun loppuun. Pehmeän kermainen 100 % merinolanka on omiaan ihoa vasten oleviin neuleisiin kuten huiveihin, päähineisiin, neuletakkeihin ja paitoihin. Knit by Numbersin värikartta on huikea - 85 toisiinsa sopivaa sävyä! Sävyjä on aina 6 eri tummuusasteisia sävyjä, kuten esimerkiksi näitä suosittuja mustaharmaita:Tästä langasta olen neulonut itselleni lempineuleen ennen joulua, Joji Locatellin Cold Breathin. Ei voisi enää pehmeämpää olla! Lankaa tähän meni 6 vyyhtiä, pitää vielä punnata tarkemmin. Rento jokapaikan neule, voisin tekaista vaikka toisenkin...


Lanka nyppyyntyy jonkun verran, kuten pehmeyteen kuuluu. Sitä ei pidä pelätä vaan hoitaa hyvin niin nyppyyntyminen rauhoittuu. Oiva apu tähän on Sweater Stone, toimivaksi havaittu.

Tulipa tästä myös oiva Nurmilintukin kolmessa harmaan sävyssä. Puikot oli 4.5 mm, olisi voinut olla reilusti isommatkin...Jojin uusimpiin malleihin kuulu Traveller tunic, jossa hän on käyttänyt John Arbonin Violaa. Tämä on vastaava lanka KBN:n kanssa, Violassa sävyt ovat syvemmät ja meleeratut. Violaa odotamme meillekin myyntiin tämän vuoden lopulla. Mutta tähänkin malliin siis toimii KBN yhtä mainioisti!

Traveller tunic
Huomasithan, että Madelinetoshilta on seuraava lasti tulossa ja olemme lisänneet nämä ennakkomyyntiin? Jos et niin käyhän äkkiä kurkkimassa ja varaamassa omasi. Toimitamme ennakkotilaukset heti lankojen meille saavuttu. Tässä lastissa tulossa on Merino Lightia sekä Unicorn tailsit. Tosh Sport ja DK saapuu helmi-maaliskuu vaihteessa.1 kommentti:

  1. Viime viikolla kävin tätä pari vyyhteä hakemassa, ja ai että! Eihän tuota neuletta malta laskea käsistä pois. Ihana lanka!

    VastaaPoista