Ilmaiset neuleohjeet

perjantai 9. tammikuuta 2015

Uuden vuoden uutisia

Hyvää tätä vuotta taasen kaikille! Tässä hieman lankapuodin uutisia, mietintöjä ja pohdintaa mitä alkuvuoteen kuuluu - pitempiä turinoita ei pysty nyt 9-sormijärjestelmällä kirjoittamaan, sori jo valmiiksi kirjoitusvirheet:

Ilolla otimme myyntiin loppuvuodesta uudet kotimaiset Tukuwoolit ja ne ovat herättäneen kovasti ihastusta! Odotamme näihin kolmea uutta väriä toivoen piakkoin. Varastoa pyritään pitämään hyvänä näistä koko ajan, tällä viikolla saapui viimeisin täydennyslasti.

Louhittaren luolalta saadaan toivoen Helsingin Vanhan Sataman messuille (28.2-1.3.) jotain uutta - en vielä kerro mitä, pidetään vähän jännitystä yllä;) Muutakin uutta on kyllä tulossa, niistä sitten ajallaan.

Maailman tilanne kun on mikä on niin se aiheuttaa meilläkin hintojen nousua. Dollarin vahvistumisen vuoksi kaikki rapakon takaa tulevat tuotteet kallistuvat. Siksipä kannattaakin nyt käydä hamstraamassa, koska hinnan nousu tulee koskemaan mm. Madelinetosh, Cascade Yarns ja Sweetgeorgia Yarnsin langat (ja kuidut).

Madelinetoshin hinnat nousevat jo pian alkuviikosta, seuraava lasti on tuloillaan helmikuun alkupuolella ja kovan kysynnän vuoksi laitetaan nämä jo ennakkomyyntiin. Hinnat tulevat olemaan Merino Light 26,90 € ja Tosh DK sekä Sport 25,90 €.


Edison bulbia on varastossa vielä neonfriikeille!

Kurssiasoita tässä mietitään kovasti ja heitelkäähän toiveita mitä haluaisitte? Molla Mills on jossain vaiheessa alkuvuodesta tulossa kurssia pitämään mutta päivää ei ole vielä sovittu. Kiinnostaako joku malli, tekniikka tms. mitä haluaisitte että laitetaan ohjelmaan? Syksyllä toimi hyvin se, että pienet min. 6 hlön porukat varasivat iltoja omilla toiveillaan. Jotain olisi kiva kalenteriinkin saada vielä, suunnitelmia on mutta toiveita otetaan kyllä huomioon.

Ja ai niin, Casbahit on tullissa, jee!

Ja jokos huomasitte Yokesin? Kirjasta lisää hieman myöhemmin...
3 kommenttia:

  1. En ole ikinä ostanut yhtään kirjaa vain nähtyäni kansikuvan ja sisällysluettelon. Nyt tein sen, vaikken edes tiedä, löytyykö kokoja meikäläiselle. Aivan uskomattoman kauniita!

    VastaaPoista
  2. Eiköhän sieltä löydy, on kyllä ihan huippu kirja!

    VastaaPoista
  3. Käsittämättömän upeaa; neuleet kuvissa vai kuvia neuleista! Mykistävää ...

    VastaaPoista