Ilmaiset neuleohjeet

perjantai 22. toukokuuta 2015

Arjen luksusta -lankaklubi ja tapahtumia!

Kovasti on kyselty milloin olisi seuraavan lankaklubin aika ja iloisia uutisia, se on 

N Y T!


Arjen luksusta - lankaklubia on muhiteltu pitkään. Tulossa on 400 g laatulankaa kolmelta eri valmistajalta. Sävymaailmat on mietitty niin, että varmasti jokainen voi sieltä mieleisensä poimia mutta ylläriäkin saattaa mukaan eksyä. Ja sehän näissä klubeissa juuri pointti onkin - jännitystä elämään :)
Mitä voisimme kertoa klubin langoista paljastamatta liikaa? Yksi langoista on TitiTyyn asiakkaille vanha tuttu uusissa väreissä, muita lankoja ei ole suomalaisissa lankakaupoissa ennen nähty. Kolme langoista on fingering-vahvuisia, yksi worsted-vahvuinen. Materiaaleina pääosin merinovilla. Puolet langoista on värjätty käsin.

 
Tulevia tapahtumia Toivolan Vanhalla Pihalla:

la 23.5. Siivouspäivä klo 10-15
su 24.5. Kansalaiset Folkborgare klo 11-19, puoti avoinna klo 11-14


TitiTyy reissaa: 

su 24.5. Turun päiväretriitti, (TitiTyy paikalla klo 11-19) paikka MS-yhdistys Itäinen pitkäkatu 68, lisätietoja Ravelrysta
ti 2.6. Pop up -kauppa Villihelmessä - myyntiä ja kässäiltailua klo 13-21 (kauppakeskus Tikkuri)Vantaan pop up -päivään voit toivoa mitä tuon tullessani sekä tehdä ennakkotilauksia. Valitse tällöin nouto ja laita tilauksen lisätietoihin maininta Nouto Villihelmestä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti