Ilmaiset neuleohjeet

perjantai 5. kesäkuuta 2015

Vielä ehtii klubiin - Kesämiitti 18.7.


Vielä ehdit mukaan Arjen luksusta klubiimme! Aikaa on 7.6. klo 00.00 saakka. Klubi on ollut kovin suosittu ja tässä kiinnostuneille tämän hetkinen TOP 4 tilanne värivalintojen suhteen:

1. Päivänokoset
2. Winetasting
3. Iltahämärä
4. Meren rannalla ja Suklaatryffeli Kesämiitti tulee taas! Toiveissa olisi pikkasen parempaa säätä kuin viime vuonna ja siksi valitsimme päivän heinäkuulle, la 18.7. klo 10.00-20.00. Meidän lisäksi miittiin tuo kauppansa: 

Kerän Jonna tuo mukanaan näytille Neuleiden neljä vuodenaikaa -kirjan neuleet ja kirjoja on toki myös myynnissä. Suunnitteilla on myös vapaamuotoinen muotinäytös neuleista (myös muista), tästä enemmän lähempänä... Huivineuloja voi taas käydä tuttuun tapaan takomassa päivän mittaan Manalan Pajassa.
 
Kaikki Pihan putiikit ovat avoinna klo 10.00-19.00. Toivolan Vanhan Pihan ja Kesäpihan yritykset pitävät muotinäytöksen klo 16.00 ja päivä huipentuu laulaja-lauluntekijä Laura Moision keikkaan klo 19.00. Bussikuljetukset on tulossa ainakin Helsingistä, Oulusta ja Tampereelta, Vaasan suunta on vielä työn alla. Pian tulee näistä lisätietoa.Laurasta lisää: Tampereella vuonna 1987 syntynyt laulaja-lauluntekijä, jonka suomenkielinen musiikki ammentaa folk/blues- ja popmusiikin vivahteikkaasta maailmasta. Moisiota on kuvailtu yhtenä mielenkiintoisimmista tulokkaista naislaulaja-lauluntekijöiden joukossa. Moision vangitseva livetilanteiden läsnäolo, koskettava ääni sekä rohkean rehellinen ilmaisu luovat maailman, joka pysäyttää kuuntelemaan. Moision teksteistä tarkasti piirtyvissä tunnetiloissa liikutaan sekä melankolian että huumorin sävyttämissä tunnelmissa.

Odotamme miittipäivää jo innolla :)Toivotaan kaunista keliä, koitetaan saada helteen tai sateen sattuessa suojaa pihalle niin saadaan sitten neuloa ja kehrätä ulkona paremmin kimpassa. Ottakaapa siis rukit ja puikot mukaan ja suunnatkaa porukalla heinäkuussa meille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti