Ilmaiset neuleohjeet

torstai 13. elokuuta 2015

Kuulumisia syksystä ja Madelinetoshit tulossa!

Elokuulla tapahtuu: tulevana sunnuntaina Toivolan Vanhalla Pihalla on taasen Designtori joka tarjoaa
parasta skandinaavista muotoilua vintagetuottein maustettuna. Pihan vakiputiikit ja kesäpuodit ovat myös avoinna tuolloin eli olemme sunnuntaina auki 10-16. Annika päivystää täällä viikonlopun yli, vakiporukka on vaihtelevilla lomilla vielä tässä kuussa. Minulla koittaa kurjaakin kurjempi (no ei tod.!) Tanskan reissu, pääsen käymään Isagerin pääkallon paikalla sekä treffaamaan pitkästä aikaa BC Garnia. Sieltä jäänee käteen uusia vinkkejä ja uutuuksia syksyä varten :)

Syyskuussa matkaamme jälleen Vantaalle Villihelmeen to 3.9. ja paikalla ollaan klo 13-21. Tervetuloa taasen tapaamaan, shoppailemaan ja neulomaan hyvässä seurassa!


Odotamme täydennyksiä ja uusia lankoja kuumeisesti tulevaksi. Madelinetoshin lasti on jo pian täällä! Tulossa on Merino Lightia sekä uusi Twist Light, merino/nylon sekoitu, joka on omiaan sukkiin. Merino Light on jo verkkokaupassa myynnissä, Twist Light koitetaan saada myös vielä tänään myyntiin.

Matkalla on myöskin The Uncommon Threadilta Tough Sock ja Uncommon Everyday, Schoppel Wollelta vaikka mitä, BC Garnilta täydennystä, Liina kalalankoja ja Mollaa, Holsteja odotellaan myöskin ja klubilankoja jäi varastoon - näistä ei vielä sen enempää ettei spoilata yllätystä :)  Ja muitakin tässä jo hypistellään ja pähkäillään tilattavaksi...

Syksyn aikana kursseja on tulossa monenlaisia, ne näkyvät verkkokaupassa. Magic loopilla aloitellaan syyskuussa sekä Brioche illalla. Neuleillat on sovittu jo myös. Kirjanjulkkareita ja häppeninkejä on tulossa Piitu Nykoppin Kerroksia kirjan sekä Tuulia Salmelan Neulo saumattomasti ylhäältä alas TTS-kirjan osalta. Messuille lähdetään Helsinkiin Vanhaan Satamaan syyskuussa, Ouluun lokakuussa ja tietenkin marraskuussa Tampreelle. Unohtamatta välissä huipputouria Ysoldan ja Stephenin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti