Ilmaiset neuleohjeet

keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Ysolda&Stephen Suomi Tour KALMesa -  valmiina ollut jo pitkään, oliskos syytä kuvata!
Pian koittaa lokakuu ja arvon ulkomaan tähdet Ysolda & Stephen saapuvat! Sen kunniaksi toki pitää tikutella menemään molempien malleja. Aloitetaan siis KAL yhdessä Kerän kanssa :) Saapi neuloa  haluamaansa mallia tai useampia molempien valikoimasta. Aikaa on joulukuun 15. päivään saakka mutta välietappina on 24.10. Valmistuneiden neuleiden kesken arvotaan luonnollisesti huikeita palkintoja, osa tuolloin 24.10. ja osa 15.12. Ehtona on, että projektissa käytetään lankoja TitiTyyn tai Kerän tämän hetkisestä valikoimasta ja laitat Ravelryyn projektikuvan valmiista neuleestasi. Ravelrya suosittelemme suuresti mutta jos tuosta tulee kynnyskysymys niin osallistua voit myös sähköpostilla.

Helpoiten ja parhaiten ilmoittautuminen käy Ravelryssa ilmoittautumisketjussa (tahi sähköpostissa jos Ravelry on hankala...).  Kerro tällöin mitä aiot neuloa ja mistä langasta sekä saako kuvaasi jakaa somessa. Ilmoittautumiselle ei laiteta nyt takarajaa, mukaan voit hypätä kun siltä tuntuu. Startiksi heitetään viidelle nopeimmalle Ravelryyn ilmoittautuneelle ilmaiseksi toiveohje jommalta kummalta suunnittelijalta (ohjeen tulee kuulua InStore-ohjelmaan, tämän selvitämme sitten täällä päässä, se tuskin teille kuitenkaan näkyy...).

Askews me shawl
Stepheniltä olen itse neulonut hiljattain Exploration Stationin, Askews me shawlin sekä Mesan. Suosittelen näistä kaikkia! Exploration stationiin käy kaikki mahdolliset fingering vahvuiset langat, samaten Mesan voi tehdä melkein minkä vahvuisesta langasta vain. Minä neuloin omani suurimmaksi osaksi kaksinkertaisesta Spinnistä, joukossa on myös Tough Sockia sekä Walkcollectionin Blissiä. Tuo pitää kuvata pian valmiinakin, hirmuisesti olisikin kuvattavaa... Askews me shawl on sport vahvuiselle langalle, Arroyo tai Tosh Sport passaisi mainiosti, mutta tuonkin voi tehdä myös fingeringistä kuten tuo minun.


Exploration station   


Cria
Minulla lähtee puikoille Stepheniltä Tripartite - omituinen härpäke, jonka selkeästi voi pukea miten vaan! Langaksi ajattelin joko Vellamoa, Kinua tai Scrumptious Lacea. Ja Ysoldalta ehdottomasti Blank Canvas. Hieman tuo alhaalta paidan aloittaminen mietityttää, mutta ehkä Ysoldan tapauksessa menkööt :P Tähän on lanka jo valkattu, Rowanin uusi Pure Wool Worsted ja saattaapi olla että heitän puikoille sinisen paidan, hurjaa! Suunnitelmissa on ollut kyllä neuloa myös Cria uusiksi, tuo Pashminasta neulottu versio on hieman liian lyhyt minun makuun...

Tulkaahan mukaan sankoin joukoin, näytetään notta kyllä meillä täällä Suomessa neuloa osataan :D Ja kun nappailet projektistasi kuvia someen niin käytä hästägiä #ysoldajastephensuomitourkal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti