Ilmaiset neuleohjeet

keskiviikko 30. syyskuuta 2015

YSOLDA & STEPHEN SUOMI TOUR MEET & GREET -JUHLAT!YSOLDA & STEPHEN SUOMI TOUR MEET & GREET -JUHLAT 24.10.2015 TAMPEREELLA
KLO 18.00-22.00.


Ysolda Teaguen ja Stephen Westin Suomi Tour huipentuu lauantaina 24.10.2015 järjestettäviin meet & greet -juhliin. Juhlapaikkana toimii Tampereen Kehräsaaressa sijaitseva Ravintola 931 (osoite on Kehräsaari B, ravintola931.com), jonne on helppo tulla niin linja-auto- kuin rautatieasemaltakin ja jonka ympäristöstä löytyy mukavasti myös parkkipaikkoja.

Meet & greet -pirskeet ovat ennen kaikkea rentoa, letkeää yhdessä neulomista, mutta luvassa on toki ohjelmaakin. Ysolda ja Stephen tuovat mukanaan suosituimpia neuleitaan, joita sopii hypistellä ja ihastella, ja Stephen on luvannut näyttää meille noin puolituntisen Westknits-videoesityksen. Järjestämme kaksikkoaiheisen tietovisan, jonka palkinnot ovat huikeat, ja lisäksi rakennamme paikalle photo boothin, jossa voit kuvauttaa itsesi idolisi kanssa. Arvomme illan aikana myös ensimmäiset Ysolda & Stephen Suomi Tour -KAL-palkinnot, muistakaa siis osallistua siihen sekä Ravelry-ryhmissämme että Instagramissa (#ysoldajastephensuomitourkal). Paikalla on tietysti myös neulomisrytmeistä vastaava DJ.

Tilaisuudessa lanseerataan myös Louhittaren Luolan Tuulia Salmelan suunnittelemat nimikkolangat Ysoldalle ja Stephenille. Niitä on mahdollista ostaa paikan päältä, mutta mikäli lankoja jää, niitä saa seuraavalla viikolla Kerästä ja TitiTyystä.

Pääsylippu bileisiin maksaa 12 euroa ja sisältää siiderin, oluen tai virvoitusjuoman. Juhlallisuudet alkavat kello 18 ja jatkuvat aina 22:een asti. Paikalle sopii noin 80 nopeinta.


LIPUT:
TitiTyyn verkkokaupasta tai Kerän verkkokaupasta.


Tervetuloa mukaan syksyn huisimpiin neulepartyihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti