Ilmaiset neuleohjeet

torstai 25. helmikuuta 2016

Jyväskylän Kesän Neulefestarit - Jyväskylä Summer Knit Festival

Tänne on vallan kaikessa tohinassa jäänyt kertomatta festareista, vaikka varmaan olette ne jo huomanneet, toivottavasti?! Eli työn alla on taas yksi unelman toteutuminen, kunnon Neulefestarit koti- ja ulkomaisine suunnittelijoineen, markkinapaikkoineen ja monenlaisen ohjelman kera - Jyväskylän Kesän Neulefestarit - Jyväskylä Summer Knit Festival 15.-17.7. Huomenna koitamme saada kurssit jo verkkokauppaan myyntiin, viimeisiä silauksia vielä tehdään. Kurssit toteutuvat mikäli saadaan vähintään minimit myytyä, toivotaan toki että myydään kaikki lähes täyteen! Euroopassa - ja toki muuallakin - tämänkaltaiset festarit ovat olleet huippusuosittuja ja odotammekin että kiinnostusta näille löytyy niin koti- kuin ulkomaita myöten :) Ilo on tehdä festareita yhdessä Jyväskylä Kesän kanssa, joka on maamme ja koko pohjoismaiden vanhin kaupunkifestivaali. Yhteistyön myötä pääsette samalla nauttimaan Kesän kulttuuritarjonnasta niin halutessanne.

Markkinapaikalle on myyntipaikat nyt haussa, aikaa on 20.3. saakka. Mukaan voi ilmoittautua täyttämällä hakukaavakkeen nettisivuilta, teemme tarvittaessa valintaa jos kiinnostusta ilmenee yli äyräiden ja valitsemme sitten parhaat tapahtumaan sopivat myyjät hakijoiden joukosta. Hyvältä näyttää kiinnostus jo nyt, raotamme verhoa myyjien osalta sitten myöhemmin...

Kurssien lisäksi tulossa on muutakin ohjelmaa, ilmaisohjelmaa, haastatteluja, kilpailuja, juhlintaa ja vaikka mitä. Tästäkin lisätietoja tulee myöhemmin keväällä.

Kyseinen viikonloppu on kaupungimme superviikonloppu tapahtumien osalta. Tämän vuoksi majoitusta tarvitsevien kannattaa olla liikenteessä nopeasti. Ravelryssa voi myös huhuilla kimppakämppiä tai jos joku paikallinen haluaa tarjota/vuokrata majapaikkaa niin kertokaa siellä ihmeessä. Airbnb:t kannattaa myös tsekata ja hyödyntää.

Myöhemmin tänään tulee esittelyä kurssit ja luennot -sivulle viimeisestä kurssien pitäjästä ja huomenissa ilmoittelemme kun kurssit on saatu verkkokauppaan myyntiin. Keskustelua löytyy aiheesta myös Facebookin tapahtumassa sekä Ravelryn ryhmässä. Pysykää siis kuulolla!


A short info about our new Jyväskylä Summer Knit Festival which you can learn more about from the website... We will launch the last designer and teacher later today and the classes will come to sale tomorrow. Stay tuned! And join our Facebook event if you are in Facebook and also to our group in Ravelry :)

That weekend will be supereventful in Jyväskylä and that's why you should book accommondation fast if you need it. You can find more info about that from here and we will help in this issue in Ravelry group.

2 kommenttia:

  1. Hmm. . . tällä sivulla ei näy festarin päivämäärää, täytyy klikata toisaalle ennenkuin ajankohta selviää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet varsin oikeassa, lisäsin päivämäärän tännekin!

      Poista