Ilmaiset neuleohjeet

torstai 16. helmikuuta 2012

BC Garnin malleista

Silk Dream Cardi - Soft Silk/Jaipur fino
 Huomasin eilen, että kuvat syksyn tuskaisten iltojen ja öiden tuotoksista on tulleet! Outoa ja hassua, siellä ne nyt elää omaa elämäänsä... myin siis lopulta 3 neuleohjetta neuleineen BC Garnille. (sivun kolme ensimmäistä mallia 2263-64-65) Kaiken kaikkiaan ehdotuksia lähti 12, joista he halusivat keväällä 6 marraskuun puoleen väliin. "Joo joo, kyllä kyllä, hyvin ehtii... ", oli ajatus heinäkuun lopulla. Olin lomalla silloin ja nähtävästi myös järjenjuoksuni... Lopputulema oli 4 neuletta, joista yhden olisin neulonut uusiksi itsekin ja se tulikin takaisin. Nämä kolme siis ovat BC Garnin kevät/kesä 2012 mallistossa:) Nyt kun melkein on jo unohtanut koko kaameuden deadline-neulomisesta, ei tunnukaan enää niin pahalta... aika kultaa näköjään muistot! Iso kiitos kuuluu Tuulialle editoinnista sekä Helille ja Miljalle, ei näitä yksin saa järkevään muotoon laitettua. Oppirahat on maksettu karvaasti muistiinpanojen tärkeydestä. Eiköhän se oma tapakin ohjeiden kirjoitukseen muiden oppien myötä hiljalleen sieltä vakiinnu. Jos olisi järkevä ja viisas niin tekisi aina ohjeen ensin ja testaisi itse neulomalla, mutta se ei taida kuitenkaan olla se minun omin tapani. Neulomiseen pitää päästä heti kiinni kun idea iskee! Joku kultainen keskitie löytynee ajan kanssa niin ei mene suotta aikaa sitten tuhraamiseen ja moneen kertaan laskemiseen.

Kerron jokaisesta neuleesta sitten erikseen kun saavat taitettua ohjeet ja meille jakoon. Nämä tulee siis samoin jakoon kuten muutkin BC Garnin ohjeet eli veloituksetta ko. lankojen oston yhteydessä. Myös BC Garnin jälleenmyyjiltä, mikäli heillä valikoimassa näitä lankoja.

Mieluusti kuulen kommentteja neuleista! Nämä ovat ekat maailmalle menneet...

Spinning wheels - Sarah Tweed
Striped vest - Sarah Tweed


4 kommenttia:

 1. Tuo Spinning Wheels on erityisesti mieleeni. Saattaapa olla, että joudun ensi viikolla poikkeamaan. :)

  VastaaPoista
 2. Ihhana on tuo ylimmäinen! Jos koskaan riittäisi kärsivällisyys tekemiseen niin tuollaisesta pitsireunaisesta olen haaveillut jo monta vuotta. Joskus muinoin oli jossain ihana kuva leveäpitsireunaisesta luonnonvalkoisesta neuletakista maailman kauneimman japanilaistytön päällä, enkä ihan tiennyt onko kauniimpi japanilaistyttö vai neule, mutta neuleen halusin ehdottomasti (kaipuussani näyttää japanilaistytöltä kenties). Nythän olisi siis selvästi mahdollisuus selvittää, tuleeko minusta japanilaistyttö kirsikankukkineen jos teen tuollaisen leveäpitsireunaisen neuletakin. Ehkäpä se pitää tehdä, sittenhän sen tietää! Mahtava työ nuissa on kyllä varmasti ollut, onnittelut Tiinalle urakan valmistumisesta!

  VastaaPoista
 3. Hienoja ovat kaikki, mutta Silkkiunelma on mieluisin. Kunpa osaisin valita langan värin, joka on minulle sopivin.

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanat mallit! Kaksi alinta olisi mun mieleen. Uskaltaisikohan sitä joskus itselle jotain isompaa neuletta tehdä.

  VastaaPoista