Ilmaiset neuleohjeet

perjantai 17. elokuuta 2012

Holst garn ja Mini-Väiskit!Tälläistä meillä on :) Lämmintä, kotoista, värikästä. Talo on täynnä asiakkaiden huokauksia, ensimmäiset jo portailla ja viimeiset viimeistään eteisessä... Kuvassa näkyvä tuoli on Runotuolin Teijan verhoilema. Teija muuttaa myöskin Toivolaan ja värjää verhoiluun käytetyt kankaat itse. Odotan kuumeisesti, mitä muita ihanuuksia Runotuolin työpajasta löytyy! Tuokin yksilö on muuten myynnissä ;)
Milja on täyttänyt verkkokauppaa kuumeisesti viimeiset päivät, ja tässä ne nyt on - miniväiskit! On ne lutusia. 20 grammaa riittää lapsen sukkiin, ja nämähän käy raitoihin, tilkkuihin, kirjoneuleisiin. Ja aarteiksi toki myöskin.

 Kirjoista uuteena saatiin Varpaista varteen eli magic loop - tekniikan opaskirja. Suosittelemme! Lisäksi tuli myös Kehrääjän käsikirjaa sekä Sukkia. Rakkaudella, Shibui Socks sekä uusin Rowan Magazine 52. Holstit <3 . Lähes 50 väriä Supersoft uldia, lähes 30 sävyä Coastia... puikoille lähti heti Aranami Coastista.Alpaca Silkiä saatiin on aiemmin. Miljan puikoille pääsi tästä Pomme de pin:)

Hei ja muistakaa kurssit, TTS1 alkaa olla jo täynnä, muihin mahtuu vielä hyvin!

4 kommenttia:

 1. Kiitos viehättävän puotinne kuvista. Niitä voi katsella ja eläytyä ikään kuin käymään paikan päällä, vaikka asuukin liian kaukana, jotta voisi oikeasti käydä siellä... paitsi, jos vain kerran ottaa ja lähtee ja käy.

  Holstin lankojen kuvia katsellessani mietin, onko mahdollista ostaa lankavärikarttoja niistä ja tutkia langanpätkiä rauhassa kotona. Värejä on niin paljon ja valitseminen pelkän tietokoneen näytön perusteella on vähän vaikeaa, ainakin minulle.

  VastaaPoista
 2. Kiitos suuri uudesta ympäristöstä. Sinne oli todella kiva tulla! Uusia lankoja jo kävin hiplaamassa, mutta nyt on pakko miettiä että mitä niistä voisi tehdä, ettei jäisi vain odottamaan sitä täydellistä mallia kaapin uumeniin...

  VastaaPoista
 3. On kyllä niin kutkuttavia kuvia, ideoita ja lankoja,
  että miltei jo auton nokka kääntyy sinne suuntaan.
  Tarvitsisin käsityökurssin,
  jossa saatetaan kaikki keskeneräiset valmiiksi.
  Olen kovin etevä aloittamaan:D
  Ihanalta näyttää teillä.

  VastaaPoista
 4. Ulla: tilasimme värikarttoja mutta niitä ei tullutkaan. Ovat myös aika kalliita, Supersoft 16.- ja Coast 10.-. Seuraavan tilauksen yhteydessä niitä kyllä saadaan tilattua.

  Kytsätär: Kiitos kovasti, mukavaa että olet päässyt käymään.

  Rva Pioni: Keskeneräisten neuleiden kurssi tai kerho voisi kyllä olla hyvä idea:)

  VastaaPoista