Ilmaiset neuleohjeet

lauantai 4. elokuuta 2012

Kurssit ja hyllyt täyttyy

Avajaisista selvitty! Ensimmäiset päivät uudessa talossa on takana ja kyllä täytyy sanoa, ettei kaduta pätkääkään. Olo on kuin kotiin olisi tullut. Palaute käyneiltäkin on täynnä huokauksia, joten voidaan olla tyytyväisiä:)

Nyt on näkyvillä TitiTyyn syksyn kurssit. Osa kursseista täyttyy jo, ilmoittautua voi joko puodilla tai sähköpostiin info at titityy.fi Lisääkin varmasti tulee kun saadaan pihan yhteistä kalenteria laadittua. Ryhmille järjestetään myös räätälöityjä omia kursseja, TYKY/TYHY ja kaikkia pihan yrittäjiä voi näissä hyödyntää. Laita siis toiveita vain tulemaan joko meidän kautta tai suoraan Toivolan Vanhaan Pihaan info at vanhapiha.fi

Verkkokauppaakin on jo saatu täydemmäksi. Lisää on tullut vaikka mitä ja ensi viikolla jatkuu päivitykset.

Nyt kun kuvausympäristö on mitä herkullisin niin kuvia uusista neulomuksistakin on tulossa. Nyt kuitenkin ansaitun vapaaillan ja sunnuntain viettoon, tuntuu melkein lomalta... ai niin, Mari kävi kylässä ja laittoi hienoja kuvia meillekin näkyville, iso kiitos! Jos olet itse käynyt ja blogannut kuvin, niin kerrohan toki. Kuvata meillä saa kyllä luvan kanssa, toivomme, että kerrot missä mekin voimme niitä sitten ihailla:)
Väinämöisiä - täydennystä saapui...

2 kommenttia:

  1. IIihania kuvia!! PikkuVäiskit äkkiä nettikauppaan, kun ei pääse sinne paikanpäälle! Kateus kertaa tuhat voi helpottua pikkuväiskeillä... !! =))
    Niin ja oNNEA uudesta puodista!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Miniväiskit on kyllä ihan mahottoman suloisia! Kyllä ne tulee kauppaan ihan pian:)

    VastaaPoista