Ilmaiset neuleohjeet

tiistai 28. elokuuta 2012

Waatehtimo & Kudesalonki aukeaa ensi viikolla


Joskus sitä on tyytyväinen kun saa hyvän tyypin houkuteltua mukaan kiusauksiin;)

Nimittäin:

Wishwear avaa uuden ihanuusputiikin Wishwear Waatehtimon Toivolan Vanhalle Pihalle Jyväskylässä Cygnaeuksenkatu 2:ssa maanantaina 3.9. klo 10. Waatehtimo on työhuone, mittatilausompelimo sekä pienimuotoinen lifestyleputiikki. Se on ripaus ruosteista romantiikkaa, vaahtokarkin värisiä tunnelmia idyllisessä 1800-luvun käsityöläispihassa, se on ihanuuksien huone kuin mummolan vintti jossa aika on pysähtynyt. Valikoima muotoutuu syksyn aikana mutta Waatehtimon kätköistä tulet löytämään menneen ajan henkeen kankaita mm Amy Butlerin ihanuuksia, pitsejä, nappeja, vaatteita ja asusteita niin uutta kuin kierrätettyä sekä kotimaista designia mukaan lukien Wishwearin omaa mallistoa.

Samassa työhuoneessa nro. 6 avataan myös Lankapuoti TitiTyyn herkullinen Kudesalonki, jonka myötä kasvaa TitiTyyn matonkudevalikoima mm. edullisilla värillisillä trikookuteilla. Värejä on huikea valikoima, tule valitsemaan oma lempparisi !

4.9. klo 17-19 vietetään Waatehtimon ja Kudesalongin avajaisia TitiTyyn ensimmäisen Kantisillan yhteydessä. Tule tutustumaan suloisiin puoteihin sekä neulomaan yhdessä. Tai sitten vain fiilistelemään ihanaa tunnelmaa ja nauttimaan kahvista ja waahtokarkeista. Luvassa myös kivoja ylläreitä ja arvontaa. Tule mukaan tapahtumaan myös Facessa.

(tässä vaiheessa pitää vielä tarkentaa, että Wishwear ei muuta Väinönkadulta mihinkään vaan avaa siis toisen putiikin...)

Jatkossa entiset Neuleillat tulevat olemaan myös Kantisiltoja, joissa on aina jotain ylläriä luvassa:) Innolla järkätään taas uutta ja toivotaan, että taudit talttuvat, aikamoinen flunssa kaataa nyt väkeä vähän joka suunnassa.

Joko muuten huomasitte nämä verkkokaupassa:Uudet Knit Pro Dreamz-setit ovat siis tulleet! Näitä myydään vain seteissä, ei siis yksittäin ollenkaan. Aika ihanat.

Ensi viikolla on muuten taasen Vanhan Sataman kädentaitomessut, TitiTyy ja Butik Malfatto löytyy samalta tutulta osastolta A20. Tervetuloa sinnekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti