Ilmaiset neuleohjeet

perjantai 31. tammikuuta 2014

Uusi maksutapa!


Olettehan huomanneet, että olemme lisänneet verkkokaupan maksutapoihin uuden tavan maksaa!Mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa?

Miltä kuulostaisi turvallinen ostaminen verkossa ilman toistuvaa kortti- ja muiden tietojen sekä pankkitunnusten syöttämistä? Meillä se on nyt mahdollista! Lisäsimme maksutapavalikoimaamme Paytrail-tilin, joka tekee verkossa ostamisesta helpompaa. Kokeile ihmeessä! Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Palvelu on ilmainen.

Näin se toimii

1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.
2. Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.

Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!

------

Eli kyseessä on PayPal - tyyppinen kotimainen ja turvallinen maksutaparatkaisu. Lisäksi Paytrail - tili toimii suomeksi joten ne joille englanti tuottaa ongelmia voivat nyt nauttia maksutavasta jolla kortin tietoja ei tarvitse jakaa jokaisen tilaustapahtuman yhteydessä.

Tervetuloa siis tilailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti