Ilmaiset neuleohjeet

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Neulojien yö tulee taas!


Neulojien yö koittaa taas! Nyt ajankohta onkin mitä sopivin, Ystävänpäivän yö :) Luvassa on taasen monenmoista, mukana on tällä kertaa 43 yritystä, joiden listan löydät Neulojat-sivulta.

Sen verran voidaan meidän osalta kertoa, että pidämme puotia auki pitkälle iltamyöhään, jos väkeä ja neulomisintoa vain riittää. Ovet suljetaan kuitenkin viimeistään klo 00.00. Mukaan voit tuoda vaikka retkituolin, pikkupurtavaa, läppärin tms. (langaton WI-FI yhteys löytyy meiltä), tahi muuta mukavaa. Alkuiltaan siirrettiin Neuleilta keskiviikolta, joten maraton-neulomista saa tulla harrastamaan vaikka koko päiväksi! Huikkase meille sähköpostiin eli info at titityy.fi, jos olet tulossa neulomaan tuolloin kanssamme, joko Neulojien yön "etkoille" tahi vasta myöhemmin niin osaamme varautua väkimäärään.

Puotiin on tupsahtanut Jitterbugien lisäksi täydennystä Cataniaan, uusia värejä Baby Merino Silkiin, ontelokuteita ja iso Knit Pron lasti. Tässä tuli mukana uusia kaivattuja pingotussettejä ja alustoja. Puodissa jo ovat, koitetaan saada nämä verkkokauppaankin mahdollisimman pian.

Ah, ja lisäksi Ilonan ja Jennin uusi Neuleita lapsille kirja saapui myös... ja Epätavallisen Ihanan Lankaklubin paketit lähtevät tänään... kaameasti kaikkea kaamean kivaa, muistinkohan nyt kaiken.........

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti