Ilmaiset neuleohjeet

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kuukauden lanka: Semilla!


Tämän kuun lankamme on iki-ihana Semilla! Ja kuten viime kuussakin, Kuukauden lanka on tarjouksessa - 10 %. Tarjous on voimassa sekä verkkokaupassa että Jyväskylän kivijalkakaupassa helmikuun loppuun saakka.

Semilla on pehmoinen luomuvilla ja se sopii monenlaisiin neuleisiin: takkeihin, paitoihin, myssyihin, lapasiin, huiveihin... Lanka on sport-vahvuinen, 50 gramman kerässä on 160 metriä lankaa. Langassa on kaksi säiettä ja kierre on tiukka. Semillasta on myös laaja värivalikoima. Siitä on saatavilla sekä kirkkaita että murrettuja sävyjä.

Kuten sanottu, Semilla on luomua! Lampaat ovat syöneet luomurehua eikä langan tuotantoon muutenkaan ole käytetty mitään kemikaaleja tai myrkkyjä. Lanka on myös värjätty luontoystävällisesti.

Helppo tuubihuivi

Semilla on monikäyttöinen lanka. Siitä sopii mainiosti tehdä neuleita sekä aikuisille että lapsille. Vaihtamalla puikkokokoa langalla saa neulottua erilaisia pintoja: isommalla puikolla Semillasta syntyy lämpöisiä ja laskeutuvia huiveja, napakampi tiheys sopii neuletakkeihin ja -paitoihin. Verkkokaupastamme on ladattavissa Tuubihuivin ohje Semillalle. Ravelrysta voit myös helposti selata tästä langasta tehtyjä projekteja.

Semilla on huopuva lanka, joten se sopii myös huovutukseen. Siksi Semillasta sopii tehdä myös vauvojen vaippahousuja.

Vinkkinä: Veera Välimäeltä on tulossa piakkoin neuletakkiohje Semillalle!

--

Muistakaahan perinteiset Helsingin Kädentaitomessut, jotka ovat Vanhassa satamassa 1.-2.3. Meillä on siellä sama tuttu osasto A 20  ja samalla osastolla pitää majaansa myös Lankakauppa Kerä! Tulkaa käymään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti