Ilmaiset neuleohjeet

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Pom pom!

Onko Pom Pom Quarterly -lehti tuttu? Jos ei vielä ole, niin kohta on! Saimme nimittäin tätä ihanuutta kauppaan; edellistä sekä uusinta numeroa on saatavilla.

Pom Pom Quarterly, talvi 2013
Kyseessä on brittiläinen neljännesvuosittain ilmestyvä lehti, jossa on neule- ja virkkuuohjeita, luettavaa, toisinaan ruokaohjeitakin. Lehdessä on kiinnitetty paljon huomiota estetiikkaan - lehti on kaunis ja huolellisesti tehty.

Kooltaan Pom Pomit ovat näppärää käsilaukkumallia, lehti kulkee siis helposti mukana. Paperilaatu on ihanaa paksua mattapintaista paperia. Lehteä on siis todellinen ilo lukea. Suurta iloa tuottaa myös se, että jokaiseen lehteen kuuluu koodi, jolla voi lunastaa netistä lehden PDF-version. Sieltä voi näppärästi tulostaa vaikkapa yhden sivun, jos on tarvis. Ja kaavioista täytyy sanoa, että ne ovat ihanan selkeitä ja tarkkoja!

Ja voi niitä neuleohjeita! Otetaanpas pieni kooste...

Tosh Sport, väri HeucheraPom Pom Quarterlyn talvi 2013 sisältää hurmaavia neuleita. Itse pistin ensimmäisenä puikoille Tuuli-kämmekkäät, jotka olivat huippukiva ja nopea välipalatyö. Langaksi valitsin Madelinetoshin Tosh Sportin, mutta langaksi kävisi moni muukin - ohjeessa on kolme kokoa, jolloin voi näppärästi valita sopivan koon hieman langankin paksuuden mukaan.

Louise Tilbrookin upeat palmikkoiset Silver Birch -sukat on tehty The Uncommon Threadin BFL Sockista. Talven numerossa minua puhuttelee kovasti myös Aureus-neuletakki, jossa on hurjan kaunis palmikko-pitsikuvio. Ja ihana Winterberry-huivi on niin lämpöisen ja pehmeän näköinen, että oih!

Pom Pom, kevät 2014
Kaikki talven lehden mallit näet täältä.

Kevään numerossa on sitten jo hieman, no, keväisempiä neuleita. Hurmaavia huiveja löytyy useampikin kappale. Maria Olssonin Brolly on suuri huivi, jonka ohjeessa käytetty lanka on täsmälleen vastaavaa Holst Garnin Supersoftin kanssa. Supersoftista saisi tähänkin huiviin jos jonkinlaisia ihania väriyhdistelmiä! 

Waterlily-toppi näyttää täydelliseltä kesävaatteelta. Siihen sopisi langaksi vaikkapa Heritage Silk, mutta itseäni kutkuttelisi tehdä tuo ihanasta luomupuuvilla Albasta!

Kevätnumeron kaikki mallit näet täältä.

Pom Pomitkin matkaavat viikonloppuna Helsinkiin Kädentaitomessuille Wanhaan Satamaan, toivottavasti näemme siellä :)

2 kommenttia:

  1. Juuri meinasin kysyä, että saako näitä messuilta teidän osastolta, mutta tässä tulikin vastaus. Hienoa! Mikä on hinta?

    VastaaPoista
  2. Hei, hinta on 17.-. Nähdään messuilla!

    VastaaPoista