Ilmaiset neuleohjeet

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Silky Singles ja Neulojien yö!

Huomasitteko jo kauppaan saapuneen uuden ihanuuden, The Uncommon Threadin Silky Singles -langan? Lanka oli siis ensimmäisen lähetyksen lanka Epätavallisen ihanasta lankaklubistamme, ja hiukan tätä pehmoista uutuutta jäi myös kauppaan.

mermaid, dartmoor ja ripe plum

Kyseessä on siis yksisäikeinen silkkimerino; lanka sisältää 70 % merinoa ja 30 % silkkiä. Lanka on pehmeää ja silkkisen sileää, ja siinä on upea himmeä hohto. Langan kierre on löysähkö, jolloin se on melkein untuvaisen tuntuinen. Lanka on vyyhdillä hieman kierteinen, mutta kierteisyys tasoittuu neulomisen ja kostuttamisen jälkeen.

Värit ovat semisolideja, ja sopivat hyvin monenlaisiin pintaneuleisiin. Sileä oikea ja ainaoikea näyttävät hyviltä, mutta lanka sopii värityksensä puolesta mainiosti myös pitseihin.

Sadan gramman vyyhdissä on 366 metriä, joka riittää jo pieneen huiviin. Muutamasta vyyhdistä saa jo hyvänkokoisen hartiahuivin, eikä naisen neuletakkiinkaan tarvitse välttämättä enempää kuin neljä vyyhtiä. Silkki tuo ihanaa laskeutuvuutta; lanka sopisi ihanasti vaikkapa Hannah Fettigin Featherweight -neuletakin materiaaliksi...

leaf

Itselläni siintää mielessä jokin sievä pieni pitsihuivi kesäksi värissä Leaf - täydellinen keväänvihreä!

--

Muistakaahan myös Neulojien yö 14.-15.2. Perjantaina puoti on auki iltamyöhään! Kaupalle saa tulla viihtymään ja oleilemaan ja tietenkin neulomaan yhdessä muiden neulojien kanssa. Ilmoitathan sähköpostiimme jos olet tulossa hengaamaan! Nettikaupassa on luvassa jos jonkinmoisia yöllisiä tarjouksia ja jännittävyyksiä, kannattaa olla linjoilla.... Näistä tarjouksista on luvassa tietoa sitten perjantaina yhdeksän aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti