Ilmaiset neuleohjeet

perjantai 2. toukokuuta 2014

Handknit Cotton

Taannoin jo kirjoittelinkin muutaman sanasen puuvillauutudesta, Handknit Cottonista. Katsotaanpas hieman tarkemmin tätä pehmoista puuvillauutuutta! Värivalikoimaa riittää - valikoimassamme on yli kaksikymmentä väriä!

Handknit Cotton on siis hieman paksumpi puuvilla (85 m / 50 g). Koska tämä on merseroimaton lanka, sen pinta on mattainen ja pehmeä.


Tämä on lanka, joka sopii monenlaisiin neuleisiin sekä lapsille että aikuisille. Verkkokaupastamme löytyy myös Simple Shapes Handknit Cotton -kirjanen, jossa on ohjeita monikäyttöisille naisten perusneuleille.


Tein itse Andi Satterlundin Miette-takin hieman muunneltuna. Lanka on ihanaa neuloa, ja takki valmistui huisin nopeasti 5 mm puikoilla! Minulla kului tähän vain 360 g eli reilu seitsemän kerää. Miette on ilmainen ohje.

Miette

Knittystä löytyy ilmainen ohje Hey, Teach! -takille. Ohjeen takki on lyhythihainen, mutta sen voisi mainiosti neuloa myös pitkähihaiseksi.

Handknit Cottonista voisi neuloa soman Watermelon- takin pienille tyttösille. Tuon Watermelon-takin ohje on ostettavissa verkkokaupastamme. Ravelrystä löytyvä ilmainen Baby Sophisticate -neuletakki sopisi myös vauvantakin ohjeeksi tälle langalle.

Watermelon

Handknit Cotton sopii hyvin myös virkkaukseen. Voin vain kuvitella kuinka sievä tulisikaan vaikkapa monivärisestä virkatusta vauvanpeitosta!

Kertokaapas tekin, jos on joitain hyviä ohjevinkkejä Handknit Cottonille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti