Ilmaiset neuleohjeet

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Ohjeiden viikko


22. - 27.4.2014 vietämme Neulojat - verkoston ensimmäistä kertaa järjestämää Ohjeiden Viikkoa. Viikon tarkoitus on nostaa esiin muutamia suomalaisia neulesuunnittelijoita ja heidän ohjeitaan. Ostamalla jonkin Neulojat - verkostoon kuuluvan suunnittelijan ohjeen saat ohjeen kylkiäisenä nipun alekoodeja joilla saa erilaisia alennuksia verkoston putiikeista. Lista putiikeista ja Ohjeiden viikolla mukana olevista suunnittelijoista löytyy siis täältä.

Helsinkiläisen Meiju K-P:n kauniita ohjeita voit selata hänen Ravelry - sivultaan. Jos Ravelry ei ole sinulle tuttu tai et osaa ostaa ohjeita PayPaylin kautta hänen ohjeitaan voit ostaa myös tilisiirrolla. Meijun kaunis huivi Sheeling Shawl on tehty Jitterbugista. Jitterbugia saat tarjoushintaan alekoodilla jonka lähetetään sinulle ostaessasi vaikkapa juuri Meijun huiviohjeen tai jonkin muun verkostoon kuuluvan suunnittelijan ohjeen.Meidän putiikistamme saat kyseisen viikon ajan kaupan päälle Raitarakkaus - tai Waves - ohjeen ostaessasi ohjeeseen merkittyä lankaa vähintään pienimmän koon mukaan. Vähimmäismäärän näet kunkin ohjeen kohdalta verkkokaupastamme. Älä lisää ohjetta ostoskoriisi - se lähetetään sinulle erikseen tilauksen käsittelyn jälkeen!

Heidi on julkaissut Ohjeiden viikolle myöskin uuden huiviohjeen, Meadow Grass.Huivissa on käytetty The Uncommon Threadin Posh Fingeringia, mutta siihen sopii hyvin myös moni muu fingering-vahvuinen lankamme.  Raitahuiveja puikoille siis!

1 kommentti: