Ilmaiset neuleohjeet

torstai 10. huhtikuuta 2014

Pääsiäisajan asioita

Kevät on tullut ja se näkyy täällä lankapuodissa monella tapaa.

Muistakaatten pääsiäispiha täällä Toivolan vanhassa pihassa; keväinen tapahtuma on tulevana viikonloppuna eli perjantaista sunnuntaihin 11.-13.4. Kaikki puodit ovat avoinna, samoin kahvila. Tarkempaa ohjelmatietoa löydät täältä.


Pihassa on tuolloin siis mukavaa pääsiäisaiheista ohjelmaa sekä tietenkin lampaita ja tipusia! Ne ovat kivaa nähtävää sekä lapsille että aikuisille. Kas tässä pientä kurkistusta vastakuoriutuneiden tipujen maailmaan, voi miten soma pikku otus!Meille saapui muutamia kirjauutuuksiakin tässä sopivasti ennen pääsiäistä. Huippusuosittujen Arnen ja Carloksen pääsiäisaiheinen kirja on nyt meidänkin valikoimassamme. Tästä kirjasta löytyy mukavia koristeita ja lahjaideoita pääsiäisen aikaan. Kirja löytyy verkkokaupasta täältä.Toinen kirjauutuus on Molla Millsin Virkkuri-kirja. Tuo kirja on pullollaan tyylikkäitä ja kekseliäitä sisustusideoita virkkaajille. Kirjassa on hyvät ohjeet monenlaisiin projekteihin. Tämä kirja löytyy täältä. Mollalta on ilmestymässä uusikin kirja, joka saapuu myös meille heti ilmestyttyään - sitä odotamme kovasti!


Sitten on luvassa iloisia uutisia mattojen virkkaajille ja muille trikookuteista kiinnostuneille! Meille saapui tänään iso paali edullista ja värikästä trikookudetta. Tervetuloa tutkimaan ja innostumaan virkkauksesta! Trikookuteet käyvät mainiosti iloisiin kevät- ja kesämattoihin ja koreihin. Mikä mainio tuliainen vaikka mökkivieraiden ottaa mukaan - iloisenvärinen kori täynnä vaikkapa itsetehtyjä herkkuja tai muuta vastaavaa.

Sitten vielä muutama sananen lankauutuudesta, joka meille vastikään saapui. Rowanin Handknit Cotton on ihana ja pehmeä merseroimaton puuvilla, joka sopii monenlaisiin neuletöihin. Tämä lanka suorastaan huutaa päästä sellaiseksi lempineuleeksi, jota voi käyttää aina ja missä tahansa. Pehmeä lanka sopii hyvin myös lasten neuleisiin.

Toinen huiskea lankauutinen on se, että Madelinetoshin langat ovat nyt ennakkomyynnissä! Lankojen arvioitu toimitusaika on huhti - toukokuun vaihde. Tilaamalla nyt varmistat, että saat haluamasi värin/värit ja määrät. Samassa tilauksessa tilatut muut tuotteet toimitetaan samassa paketissa ennakkotilattujen lankojen kanssa eli jos haluat muut tuotteet heti tee niistä erillinen tilaus. Kun teet ennakkotilauksen huhtikuun loppuun mennessä saat etukoodin joka oikeuttaa sinut saamaan - 20 % alennukseen Knit Pron tuotteista. Etukoodi lähetetään erikseen ja on voimassa toukokuun loppuun asti.

Samalla valikoimaamme tulee Prairie - ihana yksisäikeinen pitsivahvuinen merinolanka! Ennakkotilaustarjous koskee myös tätä ihanuutta.

Sellaisia kuulumisia tällä kertaa!

PS. Etukäteisinformaatiota jo ensi viikosta: keskiviikkona 16.4. on neuleilta kello 17-19. Ja lankalauantaina täällä neulotaan myöskin - kaupalle saa tulla oman käsityön kanssa nauttimaan seurasta ja kaffesta ja teestä ja lankalauantain erikoistarjouksista. Tervetuloa!  Kaupan sivuilta löytyy tarkempia tietoja aikatauluista ja muista käytännön asioista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti