Ilmaiset neuleohjeet

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kuukauden lanka: ALBA

Huhtikuun lanka on luomupuuvilla Alba! Ja sehän on taas kuukauden loppuun saakka - 10 % alessa!


Alba on pehmeää, merseroimatonta luomupuuvillaa, josta voi tehdä melkeinpä mitä vain: vaatteita, asusteita, tiskirättejä, vauvojen vaatteita... Lanka sopii mainiosti sekä neulontaan että virkkaukseen.

Albasta löytyy paljon erilaisia värejä, joista kaikille löytynee omansa. Albasta löytyy pehmeiden ja neutraalien värien lisäksi myös muutama hurjan kirkas sävy, jotka mukavasti sopivat kesävaatteisiin - kokeile esimerkiksi raidoittaa hillittyä harmaata ja kirkasta limenvihreää!


Kaivelin hieman Ravelryä ja tutkailin hyviä ohjevinkkejä tälle langalle.

Albasta syntyisi ihana kesämyssy Suvi Simolan Soft Light -ohjeella. Alba on sopivan ohutta kesämyssyyn, jonka tarkoituksena on lähinnä suojata auringolta. Alba sopii mukavasti myös kesäisiin huiveihin ja kämmekkäisiin! Soma kesähuivi olisi esimerkiksi Sara Louise Byrgvaan Lunatis Folium

Lunatis Folium (kuva lainattu Ravelrystä)

Soft Light (kuva lainattu Ravelrystä)

Erilaisia kesätoppien ohjeita löytyy vaikka millä mitalla. Uuden Twist Collectiven Verbena näyttäisi ihanalta Albasta neulottuna! Ihana olisi myöskin Suvi Simolan Daily Vanilla...


Verbena (kuva lainattu Twist Collectiven sivuilta)
Daily Vanilla (kuva lainattu Ravelrystä)
BC Garnilla on myös paljon omia ohjeita, jotka saa lankojen mukana! BC Garnin ohjeita ei ole myynnissä tai saatavilla muuten kuin siten, että ostaa ohjeeseen tarvittavan määrän BC Garnin lankaa.

Raitapaita

Rusettitoppi Alban mukana saatavia ohjeita löytyy verkkokaupan Neuleohjeet-kategoriasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti