Ilmaiset neuleohjeet

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Nappi-ihanuuksia

Napit ovat hirmu kivoja. Ne saattavat olla pieniä, mutta esimerkiksi neuleen ulkonäköön ne vaikuttavat varsin paljon. Ja nappeja voi käyttää mainiosti ihan koristeinakin, ilman sen kummempaa tarkoitusta. Siksipä ajattelin nyt jutustella hiukkasen napeista, joita meillä on saatavilla.

Meillä on saatavilla luonnonmateriaalisia nappeja.
Valikoimassa on pyritty pitämään vähän erikoisempia nappeja, siis juuri sellaisia joita ei esimerkiksi valmisvaatteista löydy. Toki myös simppeleita perusnappeja on saatavilla.

Metallinapit ovat ihania esimerkiksi paksuihin talvineuleisiin. Muhkeaan neuleeseen sopii hyvin vähän raskaampikin nappi. Toki pikkuiset somat metallinapit käyvät ihan mihin vaan, vaikkapa pipon tai lapasten koristukseksi. Meillä on myös muutamia erilaisia hakasia, jotka passaavat hyvin vaikkapa neuletakin sulkemiseen.


Kookosnapit ovat sitten ihan oma lukunsa! Niitä on jos jonkinlaisia, erivärisiä ja -kokoisia. Tosi suosittuja ovat eriväriset lakatut kookosnapit, joita löytyy monessa sävyssä sekä kiiltävinä että mattapintaisina. Omia suosikkejani ovat suloiset sadepisara- ja ruusunapit, jotka ovat niin ihania, että niitä tekisi mieli laittaa joka paikkaan.
Kivipähkinänapit ovat todella käyttökelpoisia vaikkapa lasten neuleisiin. Ne muistuttavat hiukan muovia: ne ovat kiiltäviä ja kovia ja kestävät hyvin pesua. Kivipähkinä on kuitenkin ekologisempi vaihtoehto kuin muovi. Kivipähkinääkin on saatavilla useita erilaisia nappeja; värejä ja kokoja löytyy monenlaisiin tarkoituksiin.

Hieman fiinimpään tai söpömpään menoon sopivat sitten erilaiset helmiäisnapit, joita on saatavilla aivan pienistä isoihin. Ne näyttävät herttaisilta esimerkiksi pitsineuleen nappilistassa...


Viime viikolla meille saapui myös ihania huivineuloja! Näillä huivi pysyy kivasti paikallaan, ja neula toimii samalla myös nättinä koristeena.Täältä pääsee verkkokauppaamme tutkailemaan nappivalikoimaa!

1 kommentti:

  1. Oi, nuot puna-vihreä-oranssi-sinisävyiset kukilla koristellut! Ovatpa söpöjä

    VastaaPoista