Ilmaiset neuleohjeet

perjantai 20. kesäkuuta 2014

Ajankohtaisuuksia

Kesällä tapahtuu vaikka mitä mukavaa!

- Heinäkuussa pääkaupunkiseutulaisille on luvassa kivoja uutisia! TitiTyy ja Kerä pistävät yhdessä pystyyn pop-up-kaupan Helsingin keskustaan Lasipalatsiin, jippii! Tarkempia tietoja päivitellään esimerkiksi Facebookiin sitten hieman lähemmin.

- 4.8. meillä on puodilla mielenkiintoisia vieraita: Veera Välimäki ja The Uncommon Threadin Ce saapuvat meille vieraaksi! Päivän aikataulusta ja ohjelmasta lisätietoja heinäkuussa.

- 9.8. on Pukkilan puikkopäivä, jossa myös TitiTyy on mukana.  Tarkempia tietoja löytyy Facebookista, Ilun blogista sekä Ravelrystä. Tulkaa ihmeessä mukaan, luvassa on luentoja ja muuta mukavaa.

--

Lisäksi infoa kivasta neuleohjeesta: Anana on suunnitellut Semillalle soman lasten neuletakin! Ohje on ilmainen, suomenkielinen ja löytyy Ananan blogista täältä. Ja nutun kaveriksi ihana pipo! Nuo on molemmat tosiaan neulottu luomuvilla Semillasta, joka on ihanan pehmoinen ja lämmin.

Nuttu on ainaoikeaa neuletta herttaisilla palmikkoyksityiskohdilla. Tämä on neulottu saumattomasti ylhäältä alaspäin. Halutessaan hihat voi neuloa kaksivärisiksi.


Mukavaa ja neuleidentäyteistä juhannusta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Suuri Käsityö- lehti on julkaisut instagramissa kuvan isagerin kasvislangoista.Onko mahdollista tilata niitä teidän verkkokaupasta?

    VastaaPoista
  2. Hei Lucia! Valitettavasti Isager ei kuulu valikoimaamme. Heidän lankojaan voit tiedustella lankakauppa Kerästä :)

    VastaaPoista