Ilmaiset neuleohjeet

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kuukauden lanka: Allhemp6

Kesäkuun kuukauden lanka on Allhemp6, paksumpi noista meidän valikoimamme hamppulangoista. Hamppu on monille hiukan vieraampi kuitu, mutta nytpä sitä pääsee testaamaan tuttuun tapaan kymmenen prosentin alennuksella.


Hamppu on vyyhdillä karkeahkon tuntuista, mutta se pehmenee pesussa. Mitä enemmän sitä pitää ja pesee, sitä pehmeämmäksi se hiljalleen muuttuu. Hamppu on kestävä materiaali, ja siksi se sopii mainiosti monenlaisiin tarkoituksiin. Hamppu ei veny, kutistu eikä nyppyynny.

Tiskirättilankana hamppu on oiva, sillä karkeutensa puolesta se sopii hyvin myös puhdistukseen (kokeile vaikkapa helmineuleista hampputiskirättiä - sillä saa pöydät jynssättyä puhtaiksi!). Myös erilaisiin kasseihin hamppu sopii mainiosti. Knittyssä ilmestynyt Everlasting Bagstopper on suunniteltu Allhemp6:lle.

Hamppu sopii ihanasti myös vaatteisiin - näin kesäaikana on myös mukava lisä, että hamppu suojaa ihoa UV-säteiltä. Hamppu ei myöskään hiosta, joten se on ihana materiaali kesävaatteisiin ja vaikkapa lastenkin aurinkohattuihin.

Huiveista innostuneena tykkään kovasti myös hamppuhuiviajatuksesta - Seashore Kerchief on soma kesähuivi, jonka voi kietaista kaulaan tai miksei vaikka päähänkin auringolta suojaamaan.

Milja on suunnitellut Allhemp6:lle ihanan hameohjeen. Adele on ohje, jonka avulla on helppo neuloa hyvin istuva hame erikokoisille vartaloille. Adele on englanninkielinen ohje ja se on ostettavissa verkkokaupastamme.

Adele

Helmi-takki on Mari Muinosen käsialaa, ja se on ostettavissa verkkokaupasta sekä suomeksi että englanniksi. Se on saatavilla paperilla ja sähköisenä.

Helmi

Moneen menoon sopiva Hamppurötväke on ihana arkivaate! Täydellisen mukava ja leppoisa vaate kesään ja talveen. Hamppurötväke on ilmainen ohje ja se on ladattavissa verkkokaupastamme.

Hamppurötväke

Nytpä siis kaikki hamppua neulomaan - itse haaveilen pinkistä Adele-hameesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti