Ilmaiset neuleohjeet

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Interpretations

Onko joltain jäänyt kuulematta tai huomaamatta, että meillä on kivijalkakaupassa Jojin ja Veeran Interpretations-malliston mallineuleet esillä? Me täällä puodilla innostuttiin entistäkin enemmän noista neuleista, kun saatiin ne tänne paikan päälle esille. Amerikasta meille saapunutta laatikkoa avattiin jännittyneinä ja riemusta kiljuen. Oi näitä ihanuuksia!


Tähän mallistoon kuuluu yhtensä kuusi neulepaitaa/-takkia sekä kuusi asustetta. Ne edustavat Jojin ja Veeran omia tyylejä. Ohjeet ovat selkeitä ja laadukkaita, kuten odotettavissa olikin! Ja voi sentään, nuo koko malliston ohjekuvat ovat niin kauniita. Veera ja Joji poseeraavat niissä itse.


Esittelen tässä nyt osan noista aarteista...

Laneway on Veeran kaunis raidallinen neuletunika, jonka raidat kulkevat hieman epäsymmetrisesti lisäysten ja kavennusten vuoksi. Laneway on uskomattoman imarteleva päällä, ja mukava! Laneway on fingering-vahvuiselle langalle kirjoitettu ohje, kokeile vaikkapa Väiskiä, Jitterbugia, Merino Silk Fingeringiä tai Vivacious 4-plytä!


Jojin Thoughts on uskomattoman kaunis ja herkkä neuletakki, jota somistavat yksinkertaiset langankierrot. Tämä on pitsivahvuiselle langalle suunniteltu ohje, joten tähän sopisi ihanasti Prairie, Ilmatar tai Vellamo!


Make Space on Veeran suunnittelema neuletakki, joka yhdistää onnistuneesti raitaa ja pitsiä. Ohje on kirjoitettu Madelinetoshin Tosh Sportille, mutta toki tähän sopisi passelisti myös vaikkapa Uncommonin Merino Sport.


Fathom on Veeran suunnittelema pipo, joka on ensi talveksi ehdottomasti tehtävä! Siihen sopinevat monet sport-vahvuisista langoistamme


Veeran suunnittelema on myös Fade, pitkä suorakaiteen muotoinen huivi. Se on neulottu Holstin Supersoftista, mutta toki siihen kävisivät hyvin myös Noble ja Coast.


Jojin At Dawn on ihana! Se yhdistää ainaoikeaa neuletta, raitoja ja lyhennettyjä kerroksia - pettämätön yhdistelmä! Tämä on fingeringille kirjoitettu ohje. Itse haaveilen tästä Silkbloom Finosta neulottuna. Se olisi varmasti aika ihana!


Koko mallisto löytyy Ravelrystä, josta ohjeet on myös ostettavissa. Mikä on teidän suosikkinne?

Kuvat lainattu Ravelrystä kahta ensimmäistä kuvaa lukuunottamatta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti