Ilmaiset neuleohjeet

keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kuukauden lanka: Selba

Tämän kuukauden lanka on BC Garnin Selba, luomulaatuinen puuvilla-villasekoite! Kuukauden lanka on jälleen -10 % alessa 20.8. saakka.


Selba on sport-vahvuista tiukkakierteistä lankaa, jossa on puolet luomuvillaa ja puolet luomupuuvillaa. Koostumus tekeekin siitä hurjan monikäyttöisen langan, sillä se sopii kivasti kaikkiin vuodenaikoihin ja monenlaisiin neule- ja virkkuutöihin. Langassa on villan lämpöä, mutta samalla puuvillan tuomaa pehmeyttä, jolloin se kutita herkkääkään ihoa. Siksipä Selba sopii mainiosti myös lastenvaatteiden materiaaliksi.

Kerässä on 50 grammaa ja 155 metriä. Yksi kerä riittää siis pieneen neuletyöhön (kämmekkäät tai pieni pipo), pari kolme kerää piisaa jo pienehköön huiviin. M-kokoiseen naisen neuletakkiin menee 8-10 kerää.

Tässä muutamia ohjevinkkejä:

Gathering Stripes on ihana perusvaate, jota piristävät raidat. Ohjeesta on tarjolla sekä lasten että aikuisten malli.Uusimmasta Twist Collectivesta löytyy huiviohje Sixpence, joka on kirjoitettu sport-vahvuiselle langalle ja Selbasta voisikin tulla aika mukava kääriytymishuivi!


Encircle on sievä myssy, jossa on täydellinen paikka sille ihanimmalle napille!


Syksyn viileitä kelejä varten voi jo alkaa varustautua neulomalla vaikkapa kämmekkäät. Chevron Gauntlets on simppeli ohje kivoille kämmekkäille. Ne voi tehdä sekä yksivärisenä että raidoittaen - kahta tai useampaa väriä raidoittamalla tuo pintakuvio tulee parhaiten esiin.


Kuvat lainattu kyseisten ohjeiden Ravelry-sivuilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti